Schecter Synyster Gates Custom-s

Geçen cumartesi Epiphone Explorer 1984 EX model gitarımı geri iade ettim. Bursada yaşıyorum. Sırf tek tek deneyerek almak için tünele gittim. Schecter' lerin tonları beni inanılmaz şaşırttı. Hiç beklediğim gibi değildi. Kafadan ağırdı gitarlar, kucakta bile dengesiz. Özellikle emg 57, 66 setini merak ediyordum. Aklımda hellraiser modeli vardı ta ki deneyene kadar. Ben PRS SE Bernie Marsden modelini aldım. Alakasız bir seçim oldu ama amfiye girdikten sonra kardeşim karşımda çalarken kulaklarım dimdik oldu. Gaini kökleseneniz bile ses çamurlaşmıyor. Temizliğini koruyor. Benim önerim sıfır alacaksanız tam 1 gününüzü gitar denemeye verin. Pedal çantanız varsa yanınıza alın. Görüntüsü sert olabilir ama gitar işi yapar mı bilemiyorum. Schecter' de Jeff Loomis modellerini öneririm. 2011 serisini kardeşim kullanıyordu. Eline yeni schecteri aldığında söylediği "kalitede ciddi fark var, eski gitarımla alakası yok". Prs se custom 24 ler bile beklediğimiz tonları vermedi. 4000tl bütçe baya iyi bütçe sakın acele etmeyin. Deneye deneye alın derim. 2. eli kesinlikle değerlendirin. 4000tl' ye sıfır alınabilecek gitarlar eski modellerden daha iyi olmayacaktır.
 
Hiç bir dîvanda eksik olmuyoruz @HmzGkgz . Biraz da gençler kendi iradelerini kullansınlar, diğer forum kullanıcıları da fikir belirtsin. Her çorbaya da ben tuz olmayayım. Zaten FR sevmem, Flying V sevmem, aktif manyetik sevmem. Tam da bana ihtiyaç olmayan, aksine benden fazlasını bilenlerin olması gereken bir başlık aslında :)
 
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...jackson-dk2s-sustainiac-siyah-278343572/detay kafanı karıştırmak istemem ama illa sustaniac istiyorsan buna da bir göz atabilirsin instagrama fotoğraf atar gibi efekt koyulmuş ancak güzel gitar olduğunu düşünüyorum arta kalan parayla da amfi alabilirsin diye düşünüyorum. :D
Efekt yok gitar güzel :) Bunu almanı tavsiye ederim bende.İlla Schecter diyorsanda loomis signature al kenara geç.Bir arkadaşıma aldırdım çok memnun.
 
İkinci el almayacağınızı defalarca belirtmişsiniz ama forumda satışta olan esp horizonlar cidden şahane. Bir solak olarak dibim düştü gitarlara. Keşke solak olsalardı da alabilseydim.

Bunun haricinde benim önerilerim ibanez'in s5570'i ve rg655'i olabilir. Gayet versatil gitarlar.
 
2. El almak istemiyorsanız size şöyle bir backdoor sunayım. :D
|
|_> Gibson V, Explorer ya da Les Paul alın.
|
|_> Elinizdeki gitarı satın.
|
|_> 2. Ellerden güzel FR'li bir gitar alın :D

4000 TL sırf sustaniaclı diye o gitara verilmez bence de. Sinistır gördüğüm kadarıyla SH8 kullanıyor sap ve köprüde. 2500 lira civarı sinistır modellerinde bu manyetikler varsa çok acayip fanıysanız bence ona yürüyün. 4000 TL kaliteli gitar için çok güzel bir bütçe. LTD 1000 serileri de var o kısımda, ama ben yerinde olsam o gitarı almazdım.

Yeni schecter explorer serilerini de bekleyebilirsin. Daha çıkmadı sanırım ama gayet metıl ve gayet kaliteli gözükmekteler :D
original_354c20bb3bb3c544eebc5542129959bf.jpg

original_822c1ab4af8d9df75764ed28237693b7.jpg
 
Geri
Üst