Heroes

Oy oy oy; çekimler Nisan'da başlayacaksa yayınlara baya var. Şu durumda Prison Break'in çekimlerinin başlamasına da yayınların başlamasına da çok çok fena bir süre var demektir bu.. :D

Bu arada kaynak gibi bir şey verme şansı var mıdır? Nerede ulaştın bu bilgiye merak ettim.
 
bı kaynakl gosteremem ama bi arkadas söylemisti vede olesıne tv de dolasırken ellen show da peter petrelli yi gördüm ''cekimlere nisan ayı gibi baslıyoruz'' demıstı
 
ilk sezon mütişti çok sevmiştim.ama 2.sezonda inanılma afalladılar.sonradan tam dizi bi ivme kazandı hareketlendi derken ara verdiler.çok soğuttular bence.artık nasıl toparlarlar bilemiyorum.
 
30 kasımda 3.sezon başlıyor cnbc-e de. Tanıtım jeneriklerinde bir saniyeliğine Ali Larter'ın acaip bir görüntüsünü gördüm dağıldım. :twisted:
Sonra cnbc-e dergide sevgilisiyle nişanlandığını okudum. :cry: :kahve
 
illnino demiş ki:
30 kasımda 3.sezon başlıyor cnbc-e de. Tanıtım jeneriklerinde bir saniyeliğine Ali Larter'ın acaip bir görüntüsünü gördüm dağıldım. :twisted:
Sonra cnbc-e dergide sevgilisiyle nişanlandığını okudum. :cry: :kahve

yaaa sorma ben de dagıldım. :D

Ben asıl o mavi alevleri saçan adamı merak ettim. Çok karizma bir güç bence. Bu arada bu karakter geçmiş sezonlarda çıkmış olabilir belki. Diziyi bölük pörçük izlediğim için adamın yeni karaktermi eski karaktermi olduğunu çıkaramadım.
 
Tüm bölümler elimde ama bir türlü koyup izlemeye başlayamadım, neden bilmem içimden hiç gelmiyor. Forumlarda baya iyi gittiği söyleniyor; tüm diziler tatile girdiğinde elimde yüklüce izlenmemiş Heroes bölümü olacak gibi bu gidişle.
 
nedense ben bu diziye bi türlü ısınamadım zar zor izledim 1 ve 2. sezonu ama 3 e başlamıcam artık ya sıkılıyorum odaklanma sorunsalı yaşıyorum bunu izlerken, gerçi iyide başladı diyo herkes ama..
 
Şuan 3. sezon 4. bölümdeyim, abim ise yeni başlıyor izlemeye, ve benim hiç dikkatimi çekmeyen bir hata buldu. Bildiğiniz üzere Haitilinin yanında hiçbir mutandın gücü çalışmıyor. Hani bir sahnede Noah ve Haitili; Nathan Petrelli'yi pijamalı şekilde açık havada tellerin orada sıkıştırıyor ya, orda Nathan uçarak onlardan kaçıyor, bu nasıl olabil di?
 
Ama şöyle haklı bir açıklama geldi bana:
----------------------------------------------
"İlk oalrak Haitili'nin mental güçleri engelleyebildiği söyleniyor. Yani fiziksel güçler işlemiyor. Başka bir görüş ise Nathan Angela'nın oğlu olduğu için ve Haitili Angela'ya bağlı olduğundan Nathan'ı bilerek selbest bırakmış olabilir. Bu bir hatadan çok açıklanmayan bir gizem bence."
 
2 Şubat'ta gösterime başlanacak olan 4. sezon, bence serinin en iyi sezonu olacak. Artık dünya bu üçleri olan insanları tanıyacak ve güçleri olanlar ile olmayanlar arasında savaş başlayacak.
 
Geri
Üst