Heroes

en son sylar claire e sarkmıştı :) claire baktı iş sakata gidiyor lesbiyen olayım kurtulayım demiştir belki :)) yaş ta gitti zaten hatunun 20 yi geçmiştir :)
şaka bi yana imdb de yazana göre 21 eylulde başlıyomuş yeni sezon
 
En sevdiğim dizilerden biri. Yanılmıyorsam 4. sezonun daha 3 bölümü çıktı. Tabii eksikleri yok değil ama genede seyirlik. Ama bu geçtiğimiz sezonda yani 3. sezonda Sylar'a kıl oldum. Aslında Sylar'a değilde senariste. Çok fazla Sylar'ın kişiliği ile oynadılar. Sylar katildir kardeşim aile babası değil XD Olmasın bir daha...
 
3. sezonun son sahnesi halen daha aklımda, esasında en güzel final sahnelerinden biri olarak ölene dek aklımda kalacağını hissediyorum. Nathan'ın vitrindeki saate bakışı... Bu saatte bir şey var diyişi ve annesinin gözlerinde oluşan kaygı. 4. sezonun ilk 2 bölümü peş peşe verildi, 3. bölüm de yayınlandı; 4'ü bekliyoruz. Ben de bu gece izleyeceğim ilk 3 bölümü.
 
yarım kalan şahane dizilerden biri. şimdilerde yaratıcısı "touch" adlı bir dizi yapıyor. kiefer sutherland başrolde. netten izleyin derim.
 
Böyle yarım kaldığında kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Boşuna mıydı yani sezon aralarından sonra onca zaman önceki bölümlerde ne oldu diye düşünmem, yeni sezonda hazırlıksız yakalanmamak adına hazırlık yapmam... Vallahi boşunaymış. Az da beklemiyordum ama şimdi düşününce fenalık geliyor, nasıl izlemişim diyorum. Sanırım pişmanlık duyulacak aksiyonun sabahında, yataktan koşarak kaçmak gibi oldu benimkisi.
 
Soğuduk, çok zaman girdi araya...

Ama sezonun tekinde bir kaç bölümlüğüne oynayan siyahi bir abla vardı, o çok güzeldi ya. Şimdilik yazacaklarım bu kadar. :mal:
 
Geri
Üst