Dynamo Endustriyel (Ankara)

Selamlar
Grubumuz 2006 sonlarına doğru kuruldu Ankara'nın çeşitli performans gruplarında sahne almış ve ENDUSTRİYEL müzik hayranı müzisyenler olarak ortak birşeyler yapmaya karar verdik. Aşağıdaki adresten parçalarımıza ulaşabilirsiniz.

www.myspace.com/dynamotr

Saygılar sevgiler
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
evet adaşımız pek çok yabancı grup var.pentagram da cok var mesela. sorun olacağını zannetmiyorum.
uyarı icin teşekkürler.umarım parçarlı beğenmişsindir.tabi siteyi ziyaret ettiysen.
saygılar sevgiler
 
başarılar arkadaslarda turkıede endusturıel musık yapıp pek tutunabıleceınızı sanmıormm ama hc bı zmn muzıkten tavız wermemek gerekır yıne de neyse basarılar...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
ulaşmaya çalıştığımız kitle çok çok küçük gerçekten ama gerçekten kaliteli müzikten anlayan insanlara ulaşmaya çalışıyoruz.az olsun öz olsun pop yapmıyoruz sonuçta :) hatta bence rock dahi denemez.ülkemizde rock diye yutturulan onca şeye bakınca kesinlikle rock yapmak istemiyoruz.
we ayrıca bazı ART NİYETLİ(!) kişiler çıkıp endüstriyel metal yapıyoruz diye "ajdar metal" yapmasalar...
 
sımdı benm laf sokmak weya polemık yaratmak gıbı bı amacım yok ama kalıtelı muzıkden anlıan kısılere ulasmak ıstıorus demıssınız de kalıtelı musıkden kastınız ne sızın turk rock ında da cok fazla kalıtelı muzık yapan kımseler war ama bı yerlere gelemeyenlerde war yane...
 
warped tespitin keisnlikle doğru.olumlu olumsuz tüm yorumlara açığız.
kaliteli müzikden anlayan kişi lafı gerçekten havada kalmış.kendi tarzında iyi şeyleri takip etmeye çalışan müzikseverleri kast etmiştim. kaliteli müzik yapmakdan öte kaliteli müzik severlere ulaşmaya çalışıyoruz. amaç-araç olayı yani.
bi yerlere gelmek derken o yerin şeklinden çok özü bence daha önemli.bi patlama yaparsınız popülist materyallerle bi yıl sonra adınızı kimse hatırlamaz.ama emin adımlarla giderseniz yavaş yavaş sizi gerçekten seven kişiler kafidir.
bu bir sanattır insanın içindekini dışavurmasıdır.başka bişey olamaz zaten olursa sanat olmaz sadece gitar çalmış egonuzu tatmin etmiş olursunuz.eğer gerçekten iyi olmayı amaçlıyosa samimiyse(!) iyi olmak için yapıcak tek şey çalışmakdır.
işte o kaliteli işler çıkarıp bi yerlere gelemiyenler varya aslında gelmişler ki onların j,hakkında kaliteli diyebiliyoruz.

warped müziğimizle ilgili eleştirin varsa sevinirim dikkatli bi insan olduğunu düşünüyorum
saygılar sevgiler
 
DYNAMO Jack Daniel's Music Rock Competation Finalisti

DYNAMO 2 Mart gecesi Beyoğlu Yeni Melek Gösteri Merkezi'nde Jack Daniel's Rock Competation finalisti olarak sahne alacaktır. Tüm arkadaşları bekleriz.

davet.jpg
 
fisiLti isimLi sarkinizi dinLedim az once,ve gercekten guzeL bir is cikarmissiniz,muziginiz Alman grup Eisbrecher'i hatirLatti bana,ki sevdigim bir gruptur,keske aLbumunuz faLan ciksa da aLsak destek oLsak,farkLi isLer yapanLari destekLemek isterim,basariLar
 
evil_genius teşekkürler.alman gruplarla sıkıfıkıyız Panda Team başta olmak üzere.Kraftwerk dinleyerek büyüyüp Rammstein'la yoğrulunca böyle bi sonuç kaçınılmaz oldu tabi:)diğer parçalar da yolda.yeniler çok çok daha bomba daha enerjik daha güçlü.tabi yorumunu sizler yapıcaksınız.
Eisbrecher'e benzetmen ise bizi onurlandırdı çok teşekkürler.
olumsuz yorumlarıda dört gözle bekliyoruz.
saygılar sevgiler.
 
Geri
Üst