Rockkorkusu -Antalya

Rockkorkusu sizce nasıl bir grup

  • berbat ötesi bir grup

    Oylar: 0 0.0%
  • şarkıları çok süper

    Oylar: 0 0.0%
  • idare eder

    Oylar: 0 0.0%
  • çok iyi

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    285
banner11.jpg


2006 yılının Ocak ayında Rockkorkusu, vokalde Sercan, elektronik gitarda MetallManiac & Can , bas gitarda MetallSiyah Serhat ve davulda Cobra & İlkaydan oluşmaktadır.

İlk konserini Ocak 2006’de Antalya’da gerçekleştiren Rockkorkusu, 2006 ve 2007 yıllarında verdikleri konserlerle önce Antalyada dikkatleri çektiler. 2006`nın Mayıs ayında önlerinde gerçekten önemli bir fırsat olduğunu henüz bilmedikleri Fanta Genç Yetenekler Aramızda yarışmasına katıldılar. Ön elemeleri aşan Rockkorkusu, İç Anadolu Bölgesi Finali`nde canlı performansıyla beğeni toplayarak Türkiye Finali`ne katılmaya hak kazandı. Grup elemanları dağılmaya başlayınca elendiler.Ve yeniden toplanmak için çaba gösterdiler ve grup elemanlarını çoğalttılar.

Bu gelişmenin ardından daha büyük organizasyonlarda, daha geniş kitlelere ulaşmaya başlayan Rockkorkusu, konserlerin yanında albüm çıkarma fikrini aklına koydu ve yeni parçalar yaparak bir demo hazırladı.

Canlı performanslarıyla amatör grup oldular ve henüz ilk albümleri çıkmadan kayda değer bir dinleyici kitlesi yakalamayı başardılar.

üniversite gençliği tarafından dört gözle beklenen ilk albümleri “Rockkorkusu” Eylül 2007’de yayınlanmak üzere kayıda alındı.Ve Şarkıların söz, beste ve düzenlemelerinin tümü Rockkorkusu grubuna aittir.Almanyada yaşamakta olan Sercan’da birer şarkıda konuk müzisyen olarak katılarak. Rockkorkusu grubuna katıldı.


Siteye girmek için www.rockkorkusu.yuz.biz
 
ya sımdı rakı adlı grubun baslıgı altında moderetor tarafından yazılmıs bı mesaj varda sende bak ıstersen ondan dolayı dedım ben ole elestrımek amaclı deıldı bu arada basarılar
sıtenız baya guzel olmus :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Saol kardeş bu başarıyı sizlerin sayesinde kazanıyoruz.En kısa zamanda Albümüz çıkıcak... bizim hakkımızda daha detaylı bilgi almak isterseniz www.rockkorkusu.yuz.biz adresinden alabilirsiniz. Konuk Solist olarak Almanyadan Sercan arkadaşımız bize katıldı oda çok yakın bir zamanda rockkorkusu grubuna katılacak..
 
Bizde sizin için varız elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ağustosun sonunda konyaaltı beacparkta konser vermeyi düşünüyoruz ozaman tüm antalya bizi tanıycak...
 
Hani nerde Gençlik bu grubu kimse beğenmiyormu rock için yaşayan bir grup ama kimse bakmıyor.. ne kadar canlılık olursa bizde sizlere süprizlerimiz olucak....

Rockkorkusu Yönetim..
 
Saol kardeş ama bizim başarımız için sizinde desteklemeniz lazım bizi siteye nekadar çok üye olan olursa bizde okadar başarılı oluruz..
 
Geri
Üst