Arabalar

en begendiginiz araba ?
benim favorilerim " porsche cayenne turbo S"
Porsche-Cayenne-Turbo-S-6.jpg

ve BMW M6 Coupé
m6.jpg
 
Porsche Cayenne bolca kullandım, Jip olarak iç mekan mükemmel, gaza basınca Porsche motoru harika, dışarıdan da sesi harika herkes size bakıyor. Sadece dış görüntüsü pek hoş değil. Ancak bence bu da iyi, fazla göze batmaz. Ama iç mekan ve teknoloji çok iyi. Zaten araca binince Porsche arması GPRS ekranında ve direksiyonun önünde belirince kendinizi birşey sanıyorsunuz. Adamlar iyi iç mekan yapmışlar. Benzin deposunu açmak için düğmeyi bir iki dakika aradım. Benzini çok içiyor haliyle. Tüm para benzine gider. Ama değer mi değer. Tek derdi, spor modelleri gibi gaza basınca ivmeyi hissetmiyorsunuz. Bakıyorsun 150 olmuş, bakıyorsun 250! İvme hissi için spor modelleri şart. Paran varsa tabi... Aklım onda kaldı. Ama onu alacak kadar param olsa (ikinci eli 90000 euro ya sattı araç sahibi) Evo ya da WRX alırım ...
 
Komşunun oğlunda Caymen S vardı.Onun sesini çek kasete üstüne ritm at.Bol dist.lu. :D
Onu sattı sıfır kırmızı Ferrari aldı.Onu ne yapti,adam gitti direğe vurdu hurda oldu.Elemana değil arabaya içim gitti. :? Neyse efenim zenginin malı ... :LOL:

Edt:Sakın olaki atıyor demeyin.Bir arkadaşa bu olayı anlattım, bana bol keseden atan adam muamelesi yaptı.En azından burada olmasın.Gazete haberi dahi var. :LOL:
 
Şahsen Amerika'da (bilenler anlar) 1976 model BMW M! kullandım. 325 KMH yaptım. Artık hızın bir anlam kalmadı. Ancak işte Lambo, Ferrari gibi arabalar tat verir. O da olamayacağına göre, en iyisi 1.2 Palio filan :p
 
Fazla pahali degil ve bir gun ehliyet olayina artik baslamaya karar verdigim zaman alacagim araba eksin 67 model Mustang fastback v8 289 olacak. Araba resmen kendi basina karizma diye bagiriyor.

Eski jaguarlarda hosuma gidiyor. Söyle önleri uzun olanlardan ama modellerin adini bilmiyorum :)
 
Geri
Üst