Crossfire

Albümü ben de aldım.Çok fazla dinleyemedim,ama dinlediğim kadarıyla güzel.Comma dan sonra başka bir tr grubu beni tatmin edememişti,ama Crossfire farklı çıktı :)
 
Albümü sonunda dün aldım Gelibolu ve Slaves çok hoş olmuş...Gerçekten Avrupa standatlarında bir albüm olmuş...Bize böyle bir albüm sundukları için Crossfire ekibine teşekkürler...
 
Ankara'da Hayri Plak'ta yani karanfil pasajında bulabilirsiniz.Diğer marketlere de elden geldiğince dağıtılacaktır ama şu zaman içerisinde almak isteyenler Hayri Plak'ta bulabilirler.
 
İşin aslı firmanın pek de başarılı bir dağıtım yaptığını söylemeyiz. Üzülerek bunu kabul etmek zorunda kalıoruz.
Mayıs başından itibaren Ankara'da albümü edinebileceğiniz noktalar:
Stüdyo Raven (Reşit Galip Cad.), Zıd Müzik (Kök Çarşısı), Rock Store (Engürü Çarşısı), Dost Kitabevi (Karanfil Sokak), Hayri Plak (Karanfil Çarşısı), Shades (Tunalı Çarşısı), DNR (Akköprü Migros), Ada Müzik (Mesa Plaza), Diaposon (Tunalı Hilmi Cad.)

Firma dağıtımı olmayan şehirlerden bize mail yolu ile ulaşırsanız albümü gönderebiliriz.
Yakında sitemizin de açılmasıyla ONLINE SATIŞ başlayacak. Online satış dahilinde yalnızca albüm değil, pek çok çeşidi ile merchandise da olacak.

Bizim elimizde olmadan yaşanan aksalıklardan ötürü özür dileriz.
 
Valla milleti kekliyorum..Crossfire olduğunu bilmeyen herkes yabancı sanıyor...Gerçekten çok kaliteli bir albüm...Şarkılar sololar...Bu günlerde elimden düşmüyor...Nightwolf listemde 1 numara...
 
elwin demiş ki:
ya karanfilde hayri plak diye bi yer bulamadım.bi de migros a bakacağım

Karanfil Pasajının iki girişi var. Dost'tan karanfil pasajına doğru geldiğini düşünürsek, pasajın ilk girişinde Hayri Plak.Aşağı değilde,yukarı merdivenlerden çıkacaksın hemen merdivenlerden çıktığında görürsün zaten.Orada dışarıda t-shirtler asılı. . Anca bu kadar tarif edebildim :roll:
 
Geri
Üst