Crossfire

crossfire türkiyenin en iyi müzik yapan gruplarındandır-eleman ayrılıkları ister istemez grubu yavaşlatıcaktır.CAda da eleman ayrılıkları oldu belki devam edecekler ama belli bir zaman kaybı olmaması imkansızdır.Belki bu dediğimi dikkate bile almayacaksınız ama yazıyım genede:"Lütfen yol yakınken geri dönün ve bizi de mutlu edin"
 
Ben de ilk duyduğumda ne alaka ya dedim çünkü bu kadro Kerem ve Can ile benim gözümde bütünleşmişti.Oturmuş bir kadroyu bozmak ve tekrar oturtmak zor bir iş.Keşke böyle bir şey hiç olmasaydı ama kesinse devamını da getireceğinizden şüphem yok.Grubu olan biri olarak bu tip durumları da gayet yaşamış biri de olarak zor bir süreç olacağını da biliyorum şu sıralar.Bol bol sabır ve enerji diliyorum.
Crossfire, bu ülkedeki metal piyasası için gerekli bir grup.Tek bir tuğlanın kaybına bile tahammülümüz yok bu selde.Tüm gruplar da lütfen sorumluluklarını bilip çıtayı yüksek tutarak bir daha düşünsün bence...
Yanınızdayız.Herhangi bir şekilde yardımımız dokunursa da seviniriz.
Booooollllca başarılar...

...Sevgiler&Saygılar...
 
Saat 16.10 Purgatory...
Saat 16.14 Shifty...
Saat 16.19 NIGHTWOLVES. Efendim siz istersiniz de biz ortalarda gözükmez miyiz. Bakınız, hemencecik ortalarda gözüküverdik.
Şu sıralar yeni üyelik armağanları ile uğraşıyoruz. Bir de kimse "hemşerim ne oldu siteye, foruma giremiyoruz" demesin diye sessiz sessiz takılıyoruz.

Bu arada arkadaşlar, Beşli Brothers hepimiz için çok özel insanlardır ve her zaman da öyle kalacaklardır. Fakat onlar yollarını ayırmaya karar verdi ya da bunun zorunluluğuna inandılar. Crossfire da yeni elemanlar kattı kadrosuna. Vize ve final dönemi atlatılır atlatılmaz ilk provalar alınır, bu elemanların kimler olduğu duyurulur.
Artık imzalarımızı değiştirip bizim için özel olan bu insanları üzmemeliyiz.
 
Bir kerede yorum yapan kişiler grubun kötü yönlerini yakalamaya çalışıcaklarına eğlenmeye baksalar,albüm alıp dinleseler sonra yorum yapsalar,yerli gruplarına destek verseler,bok atmayı kesip hadlerini bilseler.Thrash nasıl yazılır onu öğrenseler belki çöp yüzünden kanser olmaları önlenebilir
 
s_hifty demiş ki:
Bir kerede yorum yapan kişiler grubun kötü yönlerini yakalamaya çalışıcaklarına eğlenmeye baksalar...yerli gruplarına destek verseler...

bence Crossfire eğlenmeye bakmamızı gerektirecek bir kusur taşımıyo, sırf yerli bir gruba destek olmuş olmak için de desteklenmiyo!(bunu yazan arkadaşa kızmadım, sadece nacizhane bi düzeltme yapmak istedim :D ) Destek görmeyi hakediyorlar. Ben ilk defa rs'da izledim bu grubu. Müzikleri çok iyi bi ses sistemini gerektiriyo belki de, şahsen ben riffleri soloları pek duyamadım konserde kafam şişti. Ama ertesi günü arkadaştan alıp Aggression Treaty'i dinledim, ve dedim ki "bu grup bu albüm gibi 3 albüm daha yaparsa hayatımın grubu olacak"... Ayrıca belirtmek isterim ki rs'de soundchecklerde bana kafayı kırdırtan, bana richard christie'yi canlı dinliyormuşum duygusu veren Can Beşli'nin gruptan ayrılmasına (bu grubu yeni tanımış olamama rağmen) çoook üzüldüm. En son iced earthten matt barlow ayrılınca bukadar üzülmüştüm. Düşünün artık...

içimden geldi bunlar, yazayım dedim...
 
Öyle demek istemedim zaten.Ne yazıkki her konserde 10 larca kişi grubun hatalarını yakalamak için birbirleriyle yarışırcasına takip ediyorlar gruba sen destek versen belkide hata olmuycak.Ayrıca bu hataları gruba yönelik yapıcı bir eleştiri olarak sunmaktansa tam tersi yapılıyor.Bunlara kızıyorum işte.
 
Ben yine de ''Eleştiri olması gerekir..'' diyerek böyle bir tepki vermek istemiyorum. Ama burada dur ve seninle sabaha kadar tartışalım bunları. Halen daha bir şeye benzetmeye çalışıyorum..

(Türkçe'yi soktuğun halden duyduğum rahatsızlık nedeniyle, alıntı yapacağım cümlelerini olması gerektiği gibi değiştiriyorum.)

''Adamlar tişört ve bayrak bastırıyor, onları diğerleri alıyor. Kafa sallıyorlar ve eğleniyorlar; tiyatro gibi..''

Şimdi bu ne demektir? Her Fan oluşumunda bu tip armağanlar ve gruba verilecek olan desteği öne çıkartacak olan materyaller hazırlatılacaktır; bunda anlaşılmayan ne var? Tribünlerdeki gruplar pankartlar hazırlatıyor, bayraklar açıyor; müzik için olan organizasyonların tanıtım çalışmalarında afişlerde dahil olmak üzere bir çok şey kullanılıyor, bizler de Nightwolf'lar olarak Crossfire bayrakları ile grup için orada olduğumuzu ve onlara destek verdiğimizi göstermeye çalışıyoruz. Adı üzerinde: ''Örgütlü fan oluşumu.'' Ne yapılmasını bekliyorsun?

Tişört olayına gelince de, yukarıdaki paragraf ile aynı paralelde örnekler verebilirim ama laf kalabalığı yaratmak istemiyorum. Bunu gönül verdiğin herhangi bir oluşumun dışa vurumu olarak ka bul edebilirsin; Overkill konserinde de üzerinde ''Overkill Bangers'' tişörtleri ile dolaşan arkadaşlarımız vardı, ne var yani bunda?

Kafa sallama olayı ise, yani buna getirilmesi gereken bir açıklama bile yok! Sana ters geliyorsa yapmazsın, ama yapanları da görmek istemiyorsan o zaman oraya gelmeyeceksin. Bu, heavy metal ile birleşmiş ve bu kültür ile birlikte yoğrularak günümüze kadar gelmiş olan bir olay. O an vücudunun her noktasında hissettiğin müzikten aldığın zevkin duygusal yoğunluk sırasında dışa vuruş anı. Var mı daha ötesi çok merak ediyorum?

''Bu Mid-Tempo Thrash durumları hakikaten kanser ediyor. Bence müzik olarak hiçte başarılı değiller ama potansiyel itibariylede fena değiller. Gazlandıkları kadar HİÇ değiller.''

Mid-Tempo Thrash olarak lanse ettiğin şeyin seni kanser ettiğine gerçekten üzüldüm; tedavisi çok zor bir hastalık. Tabi burada zevkler ve renklere giriyor bu konu; tartışacağım bir durum yok, diyeceğim şey hoşuna gitmiyorsa dinlememenin en mantıklısı olacağı. Ama albümü dinlediğine dair duyduğum kuşkuların da derinleştiği nokta tam burası; Eternal Lies senin tabirine uysa da albümde hızlı parçalar da mevcut. Lakin, biz ''bu tempoyu'' da çok seviyoruz.

Müzik olarak başarılı olup olmadıkları da öznel yargıların içine girdiğinden buna da fazla diyecek bir şeyim yok. Ama sen bunu derken, albümü olsun demoyu olsun, dinledinmi ve dinlediysen de ne kadar dinledin; işte bunları merak ederim ve sorarım. Gazlanmaktan kastın nedir bilmiyorum; ama biz hepimiz bu grubu dinledik ve onların yaptığı müziğe hayran olduk. Yani senin tabirinle ''Onlar gazlanmadan'' da biz icra ettikleri müziği seviyorduk.

Tanrım, umarım iki şarkı dinleyip bir konser performansı seyrettikten sonra konuşan biri ile daha muhattap olmuyorumdur.. Gerçi bu cümleden sonra ne kadar dürüstlük beklemeli; o da tartışılır.. Ben yine de ön yargılı olmayayım.
 
ya bu fanclub işi tam olarak körler sağırlar birbirini ağırlar durumu.adamlar tişört bayrak bastırıyo.onları deirleri alıyo.kafa sallıyolar eğleniyolar.tiyatro gibi...
bide bu son rs de de izledimde, ya bu mid tempo trash durumları hakkaten kanser ediyo.bence müzik olarak hiçte başarılı değiller.ama potansiyel itibariylede fena değiller.gazlandıkları kadar HİÇ değiller.

tiyatro sensin yaptırdığım bayraklar da sana girsin.
 
skywalker demiş ki:
ya bu fanclub işi tam olarak körler sağırlar birbirini ağırlar durumu.adamlar tişört bayrak bastırıyo.onları deirleri alıyo.kafa sallıyolar eğleniyolar.tiyatro gibi...
Büyük harflerle ve Türkçe mealiyle birlikte yazayım, FAN CLUB / Hayran Klübü yani grubu seven, hayran olan insanların bir araya geldiği oluşum. Başka türlü olmasını beklemek abesle iştigaldir.

skywalker demiş ki:
bide bu son rs de de izledimde, ya bu mid tempo trash durumları hakkaten kanser ediyo.
Bizlerse bayıla bayıla dinliyoruz, sevmiyorsan dinlemezsin.

skywalker demiş ki:
bence müzik olarak hiçte başarılı değiller.ama potansiyel itibariylede fena değiller.gazlandıkları kadar HİÇ değiller.

Neye, hangi kriterlere göre başarılı değiller? Gerek yerli, gerek yabancı müzik yayınlarında bu işin duayenleri tarafından yapılan eleştirilerde müzikal başarıları defalarca belirtildi. Sadece potansiyel değil fiili olarak da başarıları gün gibi ortada. Gazlanmaktan kastın da aldıkları destek ise hak ettiklerinden çok daha azını alıyorlar.

Nerede, ne yazdığına dikkat et. Beğenmemek kişilerin en doğal hakkı, küstahça eleştirmekse kimsenin üzerine vazife değil. Herşeyin bir üslubu var.
 
Bir tarafından uydurup , bilip bilmeden konusanlar
" elestirenler diyemeyecegim bu bir elestiri degil "
forumlar da hep var ve malesef olacak da . Cevap yazarak kendilerini bir b..k sanmalarına sebep vermeyelim , bu tip adamlardan yeterince sıkıldık :evil:
 
uguraksoy demiş ki:
tiyatro sensin yaptırdığım bayraklar da sana girsin.

Aaah ah, beni yıllar öncesinin o malum tartışma programına götürdün bir an. Ufak da olsa anılardaki bu yolculuk, yüzümde bir tebessüm oldu aniden. Ne günlerdi be, gençliğim gözüm önünden film şeridi oldu, aktı...
Malum şahsiyet "Nazım Hikmet artık kartpostal oldu" dediğinde haddini bilmeyerek, Can Yücel bir defa daha zekasının parlaklığını sergilemiş; ilerlemiş yaşından ve hantal bedeninden beklenmedik bir çeviklikle kaptığı mikrofona gür sesi ile döktürmüştü canlı yayında... "Bre karı... Kart sensin, postal sana girsin".
Yahu ne eğlenmiştim, ne eğlenmiştim... Hugo fiyaskosu, Turgay Şeren boşboğazı ve Can Yücel kartpostalı unutulmaz canlı yayın bombalarıdır memleketimde. Bir de derlerki bu memlekette yaşamak sıkıcı...
Testament, Exodus, Annihilator gibi pek çok eşdeğer forumu da takip ediyorum ama hiç bu kadar eğlenceli olmuyor.

Efendim; haddini bilmeyen densizler her zaman oldu, olacaktır da. Bu arkadaşı yanıtlama gereği bile duymuyorum.
Yokmuşçasına önem vermedim, kulak asmadım bu mesaja...
Bu naçizane eleştiriye (!) hak ettiği şekilde davranarak sifonu çekiyorum.

Anlamadığım şey ise Uğur'un "yaptırdığım bayraklar" lafı oldu. Sanırım uyak düzgün otursun, Can Yücel'in kemikleri sızlamasın diye böyle bir tabir kullanma yoluna gitmiş. "Yaptırılan" ya da "fanların armağanı" gibi anlatımlar kullanması aynı tebessümü yaratmayabilirdi.

Siz beni güldürdünüz ya şu sınav zamanı, Allah da sizleri güldürsün. Çoktandır foruma herhangi bir şey yazmamıştım, yazayım dedim. O derece güldüm, eğlendim yani anlayın diye söylüyorum bunu da...
NOT: Kalipardi... Koçum, forumun en komiği değilsin artık. Senin adına üzüldüm.
 
Bu ayrılıktan yeni haberim oldu, olaylara üzüldüm. Can, Kerem ve Crossfire'ın ayrı ayrı da olsa bundan sonra da sağlam işler çıkaracağından eminim. Başarılar.
 
Dün akşam CROSSFIRE kurucu elemanlarından, eski bass gitarist Rıfat Koyuncu'nun düğünü vardı. Kendisi bir 10 gün kadar önce sevgili dostumuz Gülşen ile (kendisi ilk Nightwolf'lardandır, üye numarası da 7'dir) hayatlarını birleştirdi, düğünü de dün akşam yaptılar. Sazlı sözlü, kalabalık, eğlenceli bir düğündü.
Crossfire elemanları, bu konu başlığından tanıyacağınız Raikhor, deerrudolf, Rebel Werewolf, Adriana, Catharsis, Wehrwulf gibi eş dostlar ile Knightmare'den Büloween ve abisi Levent Abi de oldukça şık olarak mekandaydılar.
CROSSFIRE'dan Kaya ve Uğur'un Ankara havası eşliğinde damat ile oynarken çekilmiş şok görüntüleri (video) çok yakında (bakımı bitip de forum tekrar açılır açılmaz) Nightwolves Forum'da olacak :twisted:
 
Ohooo :) olm Rıfat'la bi dönmüşüz şööle o biçim hahaha.

Halay için çok zorlamama rağmen Deerrrudolf denen şahsın video girişimi sonucu tüm eğlence ve şeberme ortamı kayboldu herkes mal gibi oturdu :)
 
raikhor demiş ki:
Ohooo :) olm Rıfat'la bi dönmüşüz şööle o biçim hahaha.

Halay için çok zorlamama rağmen Deerrrudolf denen şahsın video girişimi sonucu tüm eğlence ve şeberme ortamı kayboldu herkes mal gibi oturdu :)

Evet, ondan sonra Raikhor Bey sıkıntıdan ne yapacağını şaşırıp, Catharsis Hanımefendi' ye(o gün öyleydim valla:p) fındık fıstık neyim atmaya başladı. Maymun besliyo ya bizimkisi! O da yetmedi pet şişe atmaya başladı. Hayatımızda ilk kez süslü püslü giyinmişiz, onda da üstüm başım kuru yemiş oldu be :p Bir daha zor görürsünüz beni böyle söyleyeyim. Neyseki Kaya ile fotoğrafımızı çeken sadece 1 çift vardı( isim vermeyeyim:p), onlardan da artık bir ara el altından alacağım resmimizi :D Umarım başka çeken olmamıştır 8) Neyse şaka bir yana, sonuçta 40 yılda bir arkadaşlarımzıın düğünü olmuş, giyiniriz tabi, döpiyes de oluruz, her bişey oluruz. Gülşen ve Rıfat' a tekrar ömür boyu mutluluklar diliyorum buradan da ;)
 
Geri
Üst