Crossfire

Evet, iyi bir dağıtımın yanı sıra reklamı da iyi yapılırsa Crossfire Japonya'da çok iş yapar. Ki bu da gruba bambaşka alemlerin kapısını açar. Süper olur, yakışır ;)
 
Savacım o konuyu hiç karıştırmayalım istersen, yarın öbür gün bir İskandinav diyarı konseri olur, bir Güney Amerika konseri olur, bir Doğu Avrupa konseri olur... Dibi yok bu mevzunun... :LOL:

Japonya'da şık bir konser, hatta bir turne ile ilgili Türk - Japon Kültür Derneği ile de görüşülüyor.
Siz daha şimdiden heyecan yapmışsınız yahu :LOL: Gidilirse katılıverin Nightwolves turu olsun, cümbür cemaat gidilsin.
 
Nightwolves tişörtlü bazı değerli arkadaşlar Rock Statıon'da Headlıner SUICIDE Sahnede iken arka tarafta pet şişeleri ile top oynadıklarını sanan bu zihniyetin CROSSFIRE fanıyım diye gezmelerinde rahatsız değilim ama yakıştıramadım.Bunu tabiki ne diğer fanlara nede gruba mal ediyorum.
Gruba çalışmalarında başarılar sorumluluğum ölçüsünde yardım etmeye özen gösteriyorum.
 
Hep karıştırıyorum ama sanırım ben içeri girdiğimde sahnede olan grup Suicide idi. 2. grupta girdim ben içeri, arkalarda öyle bir aktiviteye de hiç rastlamadım, bilmiyorum belki benim gözümden kaçmıştır. Eğer öyle bir şey varsa kafaların kıyaklık seviyesi ile ilgili de olabilir tabi :)
 
Yok Purgatory karıştırıyorsun. Suicide son gruptu ve arka tarafta Nightwolves tişörtü ile pet şişe maçı yapan tek bir kişi vardı.
Ben !!! :LOL: Top oynadığım ekipte başka bir Nightwolf daha vardı ama o tişörtünü giymemişti.
Yani olay ne Crossfire fanları ile, ne de Crossfire ile, ne de Nightwolves ile ilgili bir olaydır.
Ulan iyi ki ulusal katilimiz Ağca tahliyede Nightwolves tişört falan giymedi, mazallah İpekçi'yi NW öldürttü yazacakmışsın az kalsın.

Suicide sahneye çıkmadan önce amfilerin toplanması ile görevliydim, ilk iki parçalarını da sahneden izledim. Tamamen kişisel tercihim ve müzik zevkim nedeni ile sahne kenarından aşağı inmeyi tercih ettim.
Arka tarafa geçip önce pogo yaptık. Sonra tepişmeye başladık (koltuklarda altta kalanın canı çıksın bile oynadık), son olarak da maç yaptık. Tüm bu saydıklarım sanırım 2 parça kadar sürdü.
Arkadaşlarım ile gönlümce eğlendim.

Kimileri grup çalarken sevgilisi ile öpüşür, kimisi başka bir köşeye çekilerek birasını içer ve kimisi de benim gibi başka bir yol bulur eğlenmek için. Bu bir festival sahneye her tarzdan grup çıkıyor, her biri sana hitap etmiyor olabilir, hitap etmeyenleri izlemeyeceksin...
Bu arada, eğer festival sonrası ekipman toplama konusunda arkadaşlara yardım sözüm olmasa ve Crossfire'a amfi sağlayan Zuhal Müzik'e karşı ekipmanın güvenliğine ilişkin orada beklemek gibi bir sorumluluk hissetmiyor olsam dışarı çıkıp, sessiz sakin bir yerde çayımı içip tavla oynamayı da seçebilirdim eğlenmek için.
 
kazurat 'ın yazısını olayı görmemiş biri okusa Nightwolves'un çift kale maç yaptığını falan bile sanabilir :p ..Ben bi tek Deniz'i gördüm oda tam dışarı çıkarken öyle göze batan bi durumda yoktu...Herneyse Deniz gereken açıklamayı yapmış zaten..

Saygılar..
 
Yanlış anlama olduğu ortada, sağık olsun. Suicide'a karşı nötr bir bakış açım var. Seviyor değilim ama sevmiyor da değilim. Dinlemek ve izlemekten keyif alıyorum ama kimi zaman arkadaşlarım ile içip, yaramazlık yapmak daha çok hoşuma gidebiliyor :LOL:
 
Solitude'muydu kimdi o yahu, ben hep karıştırıyorum da deerrudolf düzeltiyor beni o konuda. Bu arada Ağca tahliyesi ha.. :LOL:

Mehmet Ali Ağca says: ''Crossfire rules, Nightwolves executes..!''

:D
 
Running Wild Tribute albümünde Beggars' Night adlı parçayı yorumlayan Crossfire'ın bu çalışması adına Raikhor tarafından düzenlenen kapak:

Tribute2.jpg


Bir kez daha helal olsun, herkesler görsün diyorum. Potansiyel İstanbul ziyaretlerinizde Raikhor'un biraları benden, lami cimi yok! :)
 
Nightwolves için pek çok tasarım yapmış olan Raikhor'un gözlerinde öpüyoruz. Bu kapağı yeni üyelik paketinde kullanacağız. İçerisinde gruba ait yayınlanmamış kaliteli videoların olacağı bir VCD hazırlıyoruz üye olacaklar ve eski üyeler için. Bu VCD'nin kapağı da işte aşağıda...

Belki bu VCD içine grubun The Revivalry - A Tribute to Running Wild için kendi tarzında yorumladığı Beggars' Night parçasını da koyarız, merak eden çok kişi vardı daha önce hiç yayınlanmamış bu parçayı. ;)
Kapağı daha da anlamlı hale getirmiş oluruz böylece ;)

crossfire_rwbn.jpg
 
neler saçmaladılar? Merak ettim doğrusu.

Tamam artistler ama içinizde birşeyler kalmış gibi mesajlar atmayın, bu kadarda belli etmeyin be. Düzgünce eleştirebileceğin birşeyler varsa yazmalısın bence.

Yeni kadro deniyordu enson?
 
Geri
Üst