Crossfire

Grup Çanakkale'de iki konser verdi ve ben kendi adıma her ikisinde de konser öncesi gezilerimizde, yemeklerimizde ve devamında konserlerde ve devamında konser sonraları bar, ev, sosyal tesiste bize ayarlanan odalarda vs son derece keyifli zaman geçirmiştim.

Elemanların tavırları kimine göre "artiz", yani sanırım söylenmek istenen ukala, çokbilmiş gelebilir. Kimileri ise bunu profesyonellik olarak niteleyebilir. :LOL: Yoruma ve bakış açısına bağlı. Ben de Çanakkale'deki kimi seyirciyi son derece samimi ve sıcak bulmuşken, kimilerini sanki haftada bir metal grubu izliyormuşçasına doymuş ve bu müzikten keyif almaz bulmuştum. İşte bu bakış açısı :LOL:

Yine de bu mesajı atan kişinin tam olarak ne kastettiğini anlayamadım. Düşündüm, kendisine ne yapıldı ki bu şekilde düşündü diye, bulamadım. Dayak yiyen bir tayfa vardı, onlardan olsa gerek dedim sonra da :LOL:
Benim hatırladığım kadarı ile Çanakkale konserlerinde kimseyi "duygusal" olarak incitmedik. :twisted:
 
Böyle tiplere genel olarak bakıldığında 3-5 post atmış bir accountuyla girerler...kimlikleri hiçbir zaman belli değildir...Böyle bi yazı yazarlar ve ortadan kaybolurlar.Çamur at izi kalsın mantığı.....Takmamak lazım ;)
 
Ne, geldik mi, İtalya'da mıyız..?!

Çamur atanlar bahane Efe Rakı şahane diyorum abicim. Fotoğraflar ile belgeledik bunu Nightwolves forumunda, daha ne yapalım! Biliyorum son zamanlarda fazlaca taktım rakıya; ama peynir güzeldi ne yapayım!
 
Şimdi efendim, burada bir tespitte bulunmakta faide var. Şöyle ki; bakınız bu Purgatory kişisi mesela, hem mektepliyim, entellektüelim siyaset vesair ülke yaşamına duyarlıyım yanısıra metal dinler icabında sporla da uğraşırım, üstüne üstlük bin iki yüz küsur mesajımla pek de bir sosyalimdir izlenimi yaratmaktadır.

Hatta imzasıyla inceden inceden nüktedan tavrını ortaya koyup, bakınız ne kadar da espiritüelim diyerek güzel metalci bayanlara da bir nevi göz kırpmaktadır.

Ama bakın Nightwolves olarak bizler bu arkadaşımızı da böyle kabul ettik, onu da bastık bağrımıza. Neden, çünkü güzel insandır. :)

Diyorum ki Egzes sen de her ne kadar bıçkın bir delikanlı da olsan buyur gel, seni de bir bağrımıza basalım, bir şeyciğin kalmaz. :twisted:
 
Canakkale konserinde yasanan tatsızlıkları biz Crossfire olarak harika gecen bir konserin nazar boncuğu olarak görüyoruz.

Konserin ve seyircinin mukemmelliğinden tutun misafirperverliğe, dostluğa doyduğumuz ama yemeye içmeye, gezmeye doyamadığımız harika anılarla dolu Canakkale'de Efsane Küçük Enişte, Kaan ve benim bir iki işgüzarla ufak çaplı bir itişmemizin ardından karakolda gecirdiğimiz bir iki saat (ki jandarma muabbetimizden de ayrı bi zevk duydum. Rıfat'cığımın devrelerini kafakola alışı da ayrı bir hikayedir) asla bu paylaşımı bozamaz.

Sözü edilen artizliğin geçirdiğimiz gergin dakikalara denk gelmiş olabileceğini düşünerek kalbini kırmış olduğumuz kişilerden özür dileriz. Çanakkaleyi çok seviyoruz.
 
24.01.06 tarihinde şahitler huzurunda yapılan maçta Rafet'ciğimin deplasmanda olduğunu gözönünde bulundurarak misafirperverlik etiği çerçevesinde takım seçimini ona bıraktım. Doğal olarak kendisi de efsane takım Juventus'u secti.

2 - 1 Milanın kazandığı maçta tüm Juventus severlerden içim kan ağlayarak attığım iki gol için çok çok özür dilerim.

Rıfat'cığım rovanşa bekliyorum öptüm.
 
Uğur Abi, yok PS2'miz... Fifa'da gel sen hele.
Çanakkale'yi kaçırdığıma yanıp duruyorum, tam unutuyorum ÖSS arifesindeki o bahtsızlığımı, garibanın biri çıkıp yaramı deşiyor. Rai'nin de dediği gibi yine de onu bağrımıza basarız biz.
 
Totininde dediği gibi maç 2-1 bitmiştir.Ama bu maç burda kalmaz.Zaten totinin bu maçta arkadan çıkardığı sesleri herkes duydu.Kolay maç diildi.Ama ben birkaç antrenman yaparak kolaylıkla üstesinden geleceğime eminim.Dediğin gibi efsane olmadığını gördüm toticim.Seni daha iyi beklerdim o kadar konuştuktan sonra.Merak etme rövanş olacaktır.Herkesi bekleriz.Süper maç olacak :)
 
Belki de ilk canlı performansa saklıyorlardır kadroyu :twisted:

banner.jpg
 
Adamlar siteyi update ediyolar ya.Şimdi tam olarak davulcuydu gitaristti otursun ondan sonra çat diye açıklıcaklar sürfiz olcak.Sonra da çalışmalara son hız devam.
Yeni albümleri sabırsızlıkla bekliyoruz.Agression Treaty gral.
 
Birincisi; "gurup" değil "grup"...

İkincisi; ne demek istediğini ben anlamadım ve sanırım pek fazla kimse de anlayamayacak. :LOL: Grubun kadrosunun oturmaması ve site muhabbeti geçmesi üzerine "Daha kadro yok, siteleri var. Peehh" diye mi yorumladı arkadaş acaba diye düşündüm ama o kadar da komik değildir sanırım vaziyet. :LOL:
 
Yahu keşke "Mevcut bir başlığa yorum yazayım derken kazara yeni bir başlık açangillerden" olsaymışsın be arkadaşım, en azından alıştığımız ve elle tutulur bir familyaydı o.. :D Bunun haricinde "Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi?" denilse o bile daha iyi olabilirdi kanımca.
 
deerrudolf demiş ki:
Birincisi; "gurup" değil "grup"...

İkincisi; ne demek istediğini ben anlamadım ve sanırım pek fazla kimse de anlayamayacak. :LOL: Grubun kadrosunun oturmaması ve site muhabbeti geçmesi üzerine "Daha kadro yok, siteleri var. Peehh" diye mi yorumladı arkadaş acaba diye düşündüm ama o kadar da komik değildir sanırım vaziyet. :LOL:


Yok yok durum vaziyet öenmli dğeil grup tam kurulmamış olabilir..

Yok ne güzel işte bak gurubun yok siten var .Ne güzel şey aslında işte gurubun kurulacağını ya da kurulmak üzere olduğunu garantiliyorsun işte.Site açılınca gurubun varlığını hissettirecen :)


İnternet üzerinde sayısız siteler var.Milyarlarca ......

Ne var bunda işte bende ne güzel dedim adamlar düşünmüş bak müziklerini site projeleriyle güçlendiriyorlar.


Tabi genelde dikkat ettimde büyük müzisyenlerin siteleri çoüğounlukta.

Örnek:Edguy

Arada bi ufak gençler abilerinden örnek alıp böle siteli projelere imza atmalı tabi.


Şaka bir yana ''slave'' adlı bir şarkınızı internetten çekip indirdim.Güzel çalışma ve başarılı bir çalışma olmuş.Başarılarınızın devamını dilerim.
 
Halen daha anlayan olmadığından eminim. Grup kurmadan site açıyorlar diyorsun, ardından da doğrusu "Slaves" olması gereken bir şarkılarını indirip dinlediğini söylüyorsun; grup olmadan nasıl şarkı oluyor peki? Grup elbette var birader; Decisions of Hate demosu, Agression Treaty albümü ve 30'a yaklaşan sahne performansı ile Ankaralı bir grup Crossfire. Hatta sana "Olmayan grup" hakkında yabancı basından yazılmış bir yazı da kopyalayayım, dur hele, sen kahveni yudumlarken:

"Turkey's Crossfire released their debut album after playing gigs and releasing demos for years. Aggression Treaty is the result of a variety of influences, ranging from pure old school thrash metal, American style power metal to dark brooding metal in the vein of Nevermore. Two other bands come to mind when listening to this album: earlier Iced Earth with Matt Barlow because of vocalist Bulent Aksoy and mid-90's period Testament (Low album anyone?) because of the somewhat death metal-ish riffing blended with tasteful licks from the likes of Jason Becker and Marty Friedman.

Some people may label this as American power metal, and some may call it thrash. I fall somewhere in between; the band explores heavy thrash on pieces such as "Slaves", "Dream within a Dream" or the merciless "Under Siege", while slower songs in the form of "Inner Conflict" and "...And Darkness Fallin'" recall power metal with their huge melodic choruses. Vokalist Bulent is certainly highly reminiscent of Matt Barlow, but lacks the range. His expressive form of singing, however, makes up for it. The album starts off with a short intro filled with sirens making their way into the first heavy number "Slaves". Though short, it serves its purpose flawlessly giving the listener a good idea of what to expect from Crossfire right from the get-go. Thrashy riffs leave their mark on the song before a mindblowing drum attack works its way in the music engulfed by terrific guitar harmonies. Vocals in the vein of Matt Barlow wrap the song up leaving the listener wanting for more.

And the succeeding tracks deliver! I detect some Middle Eastern flavour in the breakdown of "Eternal Lies (NonServiam)", which, to my dismay, isn't developed further - it would have been beautiful. However, "Dream within a Dream", over seven minutes running time, erases all doubts with its outstanding drum solo in the beginning, followed by more thrash guitars creating a solid tapestry. Drummer Can Besli puts out a hard-to-rival performance laying down killer double-drum bass and a good number of odd metered time signatures. Very, very good indeed. The apex of the song is when an uplifting main chorus soars above all the instruments bringing to mind the majestic choruses on some Iced Earth albums. After a relaxing acoustic melody, Kerem Besli produces a punishing guitar solo with infectious melody and powerful emotion. I've had to hear this solo over and over before I could move on to the next track.

"Nightwolf", "Under Siege" and "Unfair" are less versatile. They're the kind of songs, despite their minimal riffing, that would make a killer job on stage. The guitar work throughout is still challenging, even making me think of Rust in Peace-era Megadeth on "Under Siege", but overall, they're more straightforward compositions. "Inner Conflict" finds the singer doing some really catchy vocal harmonies and features amazing sweep guitar played on the neck of the guitar. After a brief instrumental track ("Gate"), we're face to face with machine gun-like thrash riffage, a sweet tapping melody and crashing guitar lines all over the place! I really have to give both guitarists my two thumbs up - they truly shine on this album.

"Gelibolu" is a WWI-inspired song and symbolises Turkey's war of independence on the west coast of the country. It has a cinematic quality to it during the 'war scene' after the main chorus. It's a personal favourite of mine along with the heart-wrenching power ballad "...And Darkness Fallin'" featuring female vocals in the chorus (again Iced Earth might I add). However, like I already said, you must hear "Dream within a Dream" before you pass judgement on Crossfire's Aggression Treaty."

O değil de Testament geliyor lan..
 
Olmayan gurup demedim zaten :) İnternetten indirdim ben işte güzel çalışma olmuş dedim tebrik ettim:)


Bulurum ben istediğim şarkıyı aradığınız ne var söleyin yeter:)

Emuladan indirdim zaten o şarkıyı.Testament ne zaman geliyor:)
 
Geri
Üst