Crossfire

memleket hasreti bana crossfire'lı bi metal gecesi kaybettirdi :( neyse artık bi sonraki etkinliğe saklıyorum hevesimi...
yalnız giden arkadaşlarımdan bazıları pek iyi bulmamışlar grubun performansını.bu durumu değişen elemanlara olan geçici yabancılığa bağlıyor ve en kısa zamanda kendi gözlerimle görme ve kendi kulaklarımla duyma şansını yakalamayı ümit ediyorum..umarım arkadaşlarım yanılıyorlardır.. :roll: zira benim bildiğim crossfire garage'da on kaplan gücünde olmalıdır! :)
 
Crossfire'ın; tecrübesiyle, elemanlarının enstrüman hakimiyetleriyle kötü bir konser vermesi zaten zor bir ihtimal. Elbette iyi bir performans sundular izleyicilere, fakat kanımca verdikleri en iyi konserlerden biri değildi. Dediğim gibi, sadece kendileriyle kıyaslıyorum.

Ayrıca Garage'ın sistemi de, konserin "çok iyi" olmasını engelliyor, bazen iyiyse bile dışarıdan "kötü" gibi algılanmasına sebep olabiliyor bence.

Tebrikler arkadaşlar, yine görüşmek üzere...
 
Kızılay'da Crossfire'ın da yer aldığı bir konserin afişleri görülmüş.

Grubun elemanları, fan kulüplerinin forumunda bir duyuru yapmadılar. Gerek duymadılar belki de. Buradan bir açıklama beklediğimizi belirtelim bari.
 
NIGHTWOLVES olarak bugün (cumartesi) toplanıyoruz arkadaşlar...
Aslen biraz gecikmiş bir duyuru gibi dursa da, Nightwolves Forum'da 5 gün önce duyurulmuş bir toplantı. Bir dostumuzun önerisi üzerine ve bu forumun da popülerliğini göz önüne alarak son dakikada bu toplantı haberini buraya da girelim dedik...
alıntı, Nightwolves forumdandır...

NIGHTWOLVES demiş ki:
Selam arkadaşlar...
Bu haftasonu Purgatory Emrah'ın da Ankara'da olacak olmasını fırsat bilerek yine bir NIGHTWOLVES zirvesi toplamaya karar verdik.

NIGHTWOLVES dünü - bugünü - yarını konularını konuşacağız, yeni üyelik paketi çalışmalarını değerlendireceğiz, durdurmak zorunda kaldığımız üyelik alımı sorununu nasıl çözeceğizin dermanını arayacağız, kendi özeleştirilerimizi yapacağız,
tabii bunların yanında olmazsa olmaz bolca sohbet ve geyik de olacak, buluşulacak yere göre çay ya da bira olacak...

Tarih: 1 Nisan 2006 - Cumartesi
Saat: 18.00
Buluşma Yeri: Zuhal Müzik (Hatay Sokak, Kızılay)
Takılma Yeri: www.hele-biz-bir-kararlaştıralım-onu-da-duyururuz-elbet.com

Konu ile ilgili Nightwolves Forum'daki ilgili başlık için tıklayınız:
http://nightwolves.org/forum/viewtopic.php?p=5334#5334

Deerrudolf, Raikhor, Masterworks, Purgatory ve Rebel Werewolf olarak sadık Crossfire takipçileri olan ve Nightwolves'un aktif kadrosunu (yönetim demek de mümkün ama ilk tabir daha anlamlı ve doğru sanırım) oluşturan bizler orada olacağız. Bekleriz arkadaşlar...
Fikirleriniz ile daha iyi çözümler üretebilir, kendimizi geliştirebilir, eleştirileriniz ile de kulübe birlikte yön verebiliriz. Böyle de demokratız, böyle de açığız herkese yani...

NOT: Saat 18.00'e yetişemeyen arkadaşlar, gelip de Zuhal Müzik ya da civarında bizleri bulamazlarsa 0533 221 7757'den bana (Deniz) ulaşabilirler. Görüşmek üzere...
 
Arkadaşlar duyuruda ki gecikmeden ötürü kusura bakmayın.Konserin netlik kazanmasından ve Nightwolves yönetimle aramızdaki ufak bir iletişimsizlikten, kaynaklı gecikmeden dolayı Nightwolves forumda duyurunun yapılması gecikti, ancak siteden duyuru yapılmış olup en kısa sürede Nightwolves yönetimiyle temasa geçip duyurunun forumda yeralması sağlanacaktır. Tekrar kusura bakmayın. 16 Nisanda görüşmek dileğiyle.
 
Nightwolves ile ilgili herhangi bir mesele için Deniz'in tek muhatap görülmesi ya da klüple ilgili problemlerde üzerine gidilmesi yanlış. Burada Nightwolves işlerini yöneten ve yürüten yani hizmet gören bir ekip sözkonusu.

Deniz bugüne dek daima bu ekibin bir sözcüsü olmuştur, yani dedikleri sadece kendine ait fikirleri değil ortak alınan kararlardır.

Yapılan işler ve alınan kararlarda da bir hata varsa bu yine bu ekibin ortak sorumluluğundadır. Ki bunlar tümüyle klübün iç işleri olduğu gibi Deniz'in klüp içerisinde ve adına aktivitelerde bulunup bulunamayacağı da klübün meselesidir.
 
İstenmeyen adam olmama sevindim çünkü 6 ay kadardır "istemeyen" adamım :LOL:
Nightwolves sorunları Nightwolves'u bağlar. Biz kendi içimizde çözeriz. Toplantılarımız herkese açık, isteyen gelip katılabilir (bkz 1 nisan cumartesi akşamı). Daha sonra da kararımızı merak eden herkese söyleriz.
Bireysel olarak da benim Nightwolves ile olan ilişkimi sorgulayacak birileri varsa da ancak ve ancak Nightwolves yönetimidir. İlişiğimi kesmeme karar verecek olan yegane kurum da kulüptür.

Nightwolves ile ilgili olarak gizli kalması gereken hiçbir şey yoktur.
Mali kayıtlarımızdan, kararlarımıza kadar her şey forumumuzda var.
Ben, grubun herhangi bir elemanı ile benim aramda bireysel bir sorunu zaten. İlişiği keserek bu sorunları da oldukları yerde bırakıştım. Siz de artık orada bıraksanız ve beni de diğerleri gibi sıradan bir fan olarak görseniz iyi olur.
 
Crossfire ismini Ankara nın ünlü dergisi Rock Station da görmüştüm ilk olarak.Hiç dinleme fırsatım olmamıştı.İzmir'e konsere geldiler gidememiştim.Daha sonra gene Rock Station da Nightwolves u gördüm ve çok ilgimi çekti.turkrock.com da sıklıkla üst sıralarda görebilirdiniz Nightwolves başlığını.Ama benim Nightwolves la yada Crossfire la tanışmam tam olarak böyle olmadı aslında.turkrock.com da avatara en sevdiğim film olan "Geleceğe Dönüş"ü koymamla Çağlar Özbilgin le tanıştım.Kendisiyle muhabbetimiz gittikçe ilerledi yerli gruplara verdiği desteği görünce sevindim.Daha Crossfire ın albümünü almamıştım bile ama sadece destek olmak amaçlı Nightwolves a katılma isteği duydum.Ardından Crossfire albümünü aldım,Çağlar la sohbetlerimiz hep grup üzerine dönmeye başladı,posterlerini odamın en güzel yerine astım,bu grubu İzmir'de izlemek için çalışmalara başladım ve bu yolda en büyük desteği gene Özbilgin kardeşlerden gördüm.Rock Republic de ve Rock the Nations da sahnenin en önünde beraber kafa salladık gruba destek çıktık.Kardeşlerle muhabbetimiz gittikçe ilerledi.Bir özelliğim vardır değer verdiğim şeylere asla laf söyletmem bunu zamanında Crossfire içinde,Çağlar içinde yaptım şimdi Deniz içinde yaparım karşımdaki zamanında savunduğum,müzikal olarak taptığım kişi olsa bile.Deniz le topu topuna bir kere karşılaşmış olmamıza rağmen internet üzerinden bana samimiyetini kanıtlamıştır.Yaşıma veya şehrime bakmadan beni Nigthwolves yönetimine dahil etmiştir.En ufak konuda fikrimi almıştır.Raikhor un da dediği gibi Nightwolves nicki genellikle Özbilgin kardeşlerin elinden yazıya dökülsede birçok kişinin düşüncelerini içermektedir.Kendilerine daha önce çokca kez söylediğim gibi Özbilgin kardeşlere güvendim ve bugün her nerede olurlarsa yanlarında olurum.
Eğer Deniz Özbilgin sıradan bir fan olmayı seçiyorsa sadece birkaç fikrimle oluşumda yer edinmiş bana bok yemek düşer.
Crossfire hala en sevdiğim yerli gruptur,bende hala Nightwolf um grubuda daha önce savunduğum gibi gene savunmayada devam edeceğim.
 
raikhor demiş ki:
Nightwolves ile ilgili herhangi bir mesele için Deniz'in tek muhatap görülmesi ya da klüple ilgili problemlerde üzerine gidilmesi yanlış. Burada Nightwolves işlerini yöneten ve yürüten yani hizmet gören bir ekip sözkonusu.

Ben de bunun Uğur Abi tarafından anlamaşılmasını ya da kavranmasını bekliyorum ama sanırım çok şey istiyorum. Nightwolves'un sık sık toplantıları oluyor ve bu toplantılara Crossfire elemanları katılamaz diye bir kuralımız da yok. Eğer daha önce herhangi bir toplantımıza gelmiş olsaydınız alınan kimi kararlarda oy çokluğunun, kimi kararlarda ise oy birliğinin baz alındığını görürdünüz.

Kendi hatalarınızda bile suçu Nightwolves'a atmaktan başka bir şey yapamıyorsunuz. Nightwolves forumunda tüm grup elemanlarının kişisel rumuzları mevcut. Bunun dışında bir de "Crossfire" rumuzu var ve bu rumuzun şifresini de grubun elemanları-menajeri (Yeni menajerde var mı bilmiyorum) biliyor. Konserler bölümüne bir göz atarsanız birçok konser konusunu da Crossfire rumuzunun açtığını görürsünüz zaten.
Ortada bunca şey varken nasıl olur da konser haberinin girilmemesi hususunda Nightwolves-Crossfire iletişimsizliğini bahane gösterebilirsiniz. "Crossfire" ya da "uguraksoy" rumuzundan girip açılabilir konu. Zor mu ki bu?

Deniz'in menajer olarak olan bağları ile hiçbir zaman yakından ilgilenmedim. Her iki tarafın kendi kararıdır dedim. Ama sebebi ne olursa olsun öz abim Deniz'e tehdit savurulmasına dayanamam. Elinizden geleni ardınıza koymayın o zaman...
Konuşmak; düzgünce konuşmak ne kadar zormuş sizin için... Bu hallere düşeceğinizi görmek üzücü. Sizlerden nefret etmemiz için uğraşmanızı anlamadığımı, önümüzdeki Crossfire konserinde de "inatla" en önde olacağımı belirtirim.

Saygılar...
 
Ben anlamakta güçlük çekiyorum bu olan bitenleri. Fan Clubtan bu güne kadar neyin hesabı istendiyse verildi. Paralı etkinlikler içine girildiği için suçlandı.. :LOL: Oysa ki üç-beş kişinin cepten verdikleri paralarla web sitesi ve armağan paketleri dışındaki materyallerin giderleri nasıl karışılanacak, bu hiç hesap edilmedi; ya da edilmek istenmedi. Kavaklıdere sinemasının ya da Do-Rock'ın duvarlarının üzerinde duran stickerlar kimsenin kara kaşına-kara gözüne istinaden hazırlanmadı ki? Bu modomod bir şekilde anlaşılmaz umarım; olay sticker değil sadece elbette..

Müzik üzerinden hayatını kazanabilecek ortam oluşup, profesyonel mentalite tam olarak oturduğu zaman bunlar da konuşulmayacaktır; hele ki verilemeyecek hesabı olmayan bir oluşuma/kendisinden istenen (Mali tablolar dahil) tüm hesapları satırı satırına vermiş olan bir oluşuma karşı. Hele Nightwolves rumuzunun kişisel fikirlere alet edilmesi olayı düpe düz komik olmuş kanımca; nitekim herkes kendi fikirleri için kendi rumuzuna sahip ve Nightwolves rumuzu altında verilen cevaplar tamamiyle bu oluşumun genelini ilgilendiren kısımlar içindi. Yani el insaf, "Grup ile fan club arasındaki iletişim eksikliğinden dolayı.." ibaresine karşılık, bu konuda aynı fikirde olunduğunun veya olunmadığının belirtilmesi için Nightwolves rumuzunun kullanılmasından doğal ne olabilir?

Gönül isterdi ki grup şu sıralarda üstlenmek istediği Nighwolves oluşumunun sitesine daha sık uğrasın/yazsın. Ama olmuyor. Turkrock.com'un "Kendi sitemiz.." diye lanse edilmesinin bizlerde yarattığı üzüntüyü görmezden gelmemek lazım. E bu durumda, istenilen mali şeffaflık adına çıkarılan bilançoların bile okunduğundan emin olamıyor insan haliyle. İşi gücü olan bu kadar insan sırf arkadaş hatırına da yazmıyor, yazamaz bu satırları. Eğer böyle olduğunu söylüyorsak ezbere konuşmuyoruz; hangi hesap istendi de verilmedi diye açık açık soruyorum buradan.. Haa, eğer konu tamamiyle kişiliklerin kutuplaşması ise, bunu Nightwolves oluşumunun genel tabanına mal etmemek gerekirdi diye düşünüyorum.

Son 1,5-2 senedir Kreator'un Enemy of God'ı ile birlikte çıkan en iyi albüm olduğunu düşündüğüm Aggression Treaty'yi ilk dinlediğimde nasıl beynimden vurulmuş hale geldiğimi halen daha bir dakika önceymiş gibi hatırlıyorum. Veya ondan da öncesinde Rock Republic'te DNR çalmaya başladığında elimdeki birayı bir kenara fırlatıp öne doğru koşturuşumu. Ya da Karavan konserinde büyük bir özlemle izlemek istediğimde organizasyon sonucunda izleyemeyeceğimizi öğrenince nasıl delirdiğimi.. Grubun müziğine halen daha tapıyorum ve sonuna kadar destekçisiyim; ama bu işlerin bu hale gelmesi beni çok üzüyor, kaldı ki anlam da veremiyorum.
 
Geri
Üst