Crossfire

EeEE Bulgaristan dan sonra kımbılır nerelerde gorecegız Crossfire i umarım kırıp zincirlerini cok daha başarılı bir grup haline gelir bu grup yoksa hakketıgını alamıyacak...

SAygılar....
 
Secil_Soydan demiş ki:
s_hifty demiş ki:
Bunu nerden çıkardın anlamadım.Nightwolves eskisi gibi hala Crossfire'ın yanın da

Bana pek öyle gelmedi. Eski hareketliliğiniz yok. İşte oradan çıkarttım. Neyse, inşallah grubun yolu açık olur.
Grubun herhangi bir konserinde yada Crossfire adı altında gerçekleştirilen herhangi bir etkinlikte Nightwolves u görmediğin oldumu.Geçmiş başlıkları incelersen anlarsın.Yeni yönetim toplu olarak bir önem vermiyor ancak artık herkes bireysel destek veriyor sanırım.
 
Tekrardan aynı seyleri konuşup tartışmaya gerek yok. Nigthwolves hiçbir konserinde Crossfire'ı yanlız bırakmamıştır, sadece konserlere herkez gelememiş ya da her konsere katılan simalar bir iki konsere katılmadıkları için sanki Nightwolves artık konserlere gelmiyormuş gibi bir izlenim doğmuş olabilir. Yanlış anlaşılmalara izin vermeyelim.

Yeni yönetim kurulu hali hazırda tüm çalışmalarını tamamlayamadığı için aktif hale geçememiş olup uyarılarınızı dikkate alarak son hız çalışmalarını tamamlayacaktır . Üye alımında ki gecikmelerden dolayı hepinizden özür dileriz.

Partiye seven sevmeyen , dinleyen dinlemeyen herkez davetlidir yeter ki alemci zihniyet sahibi , muhabbetşinas ve eğlence perspektifi geniş olsun
 
yaw party nezamndı ?
bizim finaller bitmedi hala :cry:
tarih yazıldıda forumda göremediimi malum kafalr daanık...
grupçanak geleris işalah güzel bi tarihde olurda...koaly gelsin
stay heavy.........................
 
Partiye seven sevmeyen , dinleyen dinlemeyen herkez davetlidir yeter ki alemci zihniyet sahibi , muhabbetşinas ve eğlence perspektifi geniş olsun... efem tebrik ederim adeta beni tanimladiniz...saka bi yana party ne zaman?
 
23 ü olsun öss ci deilim ama
ankara üni. mağduru bi insan olarak :cry: hem bakınız dawulcunuz Kemal bey de malum ank . üni. mağduru :LOL:
o gün dertleşiriz işte.. :twisted: ama tabe yine büyüklerimiz karar versin :roll:
stay heavy...........................
 
zooparty_web.jpg
 
Geri
Üst