Avare(rock) ankara

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
bencede suphi öldrucu bir geceyedi..bu sefer titiz olmak lazım..aldırmanın igrenç solsu için herkesten ozur..saniyelik bir kararla oldu..o sarkı tekrar düzenlenecek:)
 
arkadaşlar "aldırma" cok ani oldu o sarkının kanal kaydında baya degişiklikler olacak."kayboluşlarda"ya distortion ekleyip biraz daha sert yapmayı düşünüyoruz.."son" sarkısı cıkış parçası gibi görünüyor. su anda düzenleme aşamasında olan 5 beste daha var. 1 ay içinde onları da siteye koycaz inşallah..yapıcı eleştirilere her zaman açıgız..tekrAr teşekkürler..
 
Orhan (elektro) ve Suphi(davul)’nin 2000 yılında tanışmalarıyla başlayan müziksel aktiviteler çeşitli gruplarla devam etti..bu ikili mersin piyasasında birçok grupla çalıştılar...ikisi birden üniversiteyi kazanıp Ankara’ya gelince,ciddi işler yapmaya karar verdiler ve onurla tanıştılar(bas).2 yıldır birlikte çalan üçlü birçok vokal degiştirdi.En son Parantez grubundan Emre Nazik ile kayıda giren Avare şu anda yeni vokalini aramaktadır...

henüz dinlemeyenler için Avare'nin bestelerinden bir kısmı...

http://www.mp3lizard.com/download.cfm?id=23096
http://www.mp3lizard.com/download.cfm?id=23098
http://www.mp3lizard.com/download.cfm?id=23095



Grubun Yeni menejeri olarak herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum.Gruptaki herkes kendi alanında yeteneğini rahatça sergileyebildiği sürece daha yeni ve daha güzel şeyler ortaya çıkacak... (yakında :) )

Saygılarımla&Sevgilerimle
 
Geri
Üst