Neredesin Firuze

Bence, birazda kıroluğa kaçan Unkapanı Plakçılar Çarşısı gündelik hayatını ve bu hayat içinde para kazanmak için ne gibi saflıklara düşülebileceğinin ve ne gibi hallere girilebileceğinin anlatıldığı çok eğlenceli bir film olmuş.

Son dönemlerdeki örneklerle gerçekten kendi sinemamız ile gurur duymaya başladım...
 
filme gittim,çok iyi değildi ama vasat üstüydü bence.işin garibi ben filmde duygulandım,uzun süre nüksetmemişti duygularım .tabi arka koltuktaki amcam en duygusal karelerde yorum yapma ve kahkaha atma gereği duymasaydı daha iyi olacaktı.
 
cha_sach demiş ki:
Film müziklerini ben de almak istiyorum.. Ata Demirer - Çizdim şarkısını dinlemek istiyorum süperdi yaa.. :LOL:

cha_sach harbiden filmdeki en süper adam Ata Demirer'di ya...
Hele o düğünde kargaşa yaşandığı zaman bornozla sahneye çıkıp şarkı söylemesinde koptum.O filmi zaten bir Haluk Bilginer bir de Ata Demirer için izlemeye gitmiştim.Az çok değdi ama, izlemeye değer bir filmdi...
 
hala gidemedim yaaa!!! ama müziklerini dinledim ilginç oldu biraz filmi izlemedim ama müziklerini biliyorum .................
izleyince ayrıca yorumlarımı yazarım..............
 
ortalamanın biraz üzerindeydi bana kalırsa, aşırı beğenmedim ama iyi vakit geçirdim. birkaç sahnedeki çekim teknikleri hoştu. ata demirer ve cem özer kopardı beni :LOL:
 
en sonunda izleyebildim!etkileyici,komik bir filmdi.hemen hemen bütün oyuncuların performansları süperdi.Haluk Bilginerle Cem Özer zaten aşırı yakışmışlar birbirlerine :LOL:
Janset büyüleyiciydi.kadına bir kez daha hasta oldum.
ayrıca Müslüm Gürses'in "Sensiz Olmaz"ı çok hoşuma gitti.iyi söylemiş doğrusu...
kısacası film başarılıydı,umarım hak ettiği ilgiyi görür...
 
Film vasatın üzerindeydi bence.Ata demirer dışında hakkını veren yoktu.Uzun bir aradan sonra gittiğim ilk türk filmi diyebiliriz.Umarım daha iyi türk filmlerinide izlemek nasip olur.
 
Bence film o kadar güzel değildi, verdiğin paraya değiyor ama hemen unutulup gidiyor. Asıl soundtrack albümü muhteşem. Işın Karaca'nın Aynı Cemn Bülbülüyüm ve Bulutsuzluk Özlemi'nin Törki Törki'si (ki bu şarkıda gitarlarda Serdar Öztop var) albümün rock tarzındaki başarılı şarkıları. Ata Demirer kendine has vokaliyle tat katmış soundtrack'e. Keşke film de soundtrack kadar başarılı olabilseymiş.
 
Film hakkında birşey diyemem,izlemedim...Ama film müzikleri çok iyi,Ata Demirer 4 tane şarkı söylemiş çok eğlendim dinlerken... Diğer şarkılarda fena değil... ;)
 
tüm detaylara dikkat edilmiş.bu harika bence.filmde süper olmuş..ama bence daha da iyi bir son olabilirdi....

-neydi o bi balık vardı ya
-ha buldum vatoz
-onun gibi aniden çarpacaz....süper...

sountrack albümüde süper...
 
valla bence olay direk ata demirer'de bıtıyodu soundtrack ide cok ıyı bence ama ıcerık olarak bısey bulamadım ama yınede guldum olsun turk sinemesının bunlara ıhtıyacı var:p
 
hocamın da küçük bi rolü vardır o filmde
berberde çalışan kel adam,unkapanının delisi rolünde
Türkiye'nin adı fazla duyulmamış,ama sinema konusunda en bilgili adamlarındandır(Semir Aslanyürek)
yönetmen Ezel Akay'ın hatırına bikaç sahnede oynamıştır
 
Geri
Üst