The Simpsons

Abi hayatımı çizgi filmidir bu.Hele bab homer varya deli oluom herif benim idolüm olacak neredeyse.
Bide bart var oda bi harika kısacası deli oluom.don'ttttttttttttttt
 
Homer ve ailesi Hollywood’da

Televizyon dünyasının gelmiş geçmiş en ünlü çizgi ailesi ‘The Simpsons’ta yeni gelişme. Beş kişilik çılgın bir ailenin maceralarını anlatan çizgi film sinemaya uyarlanacak.

172707.jpg


10 Kasım 2004 — Yapımcılığını Mike Reiss ile Al Jean’in üstleneceği filmde, safdilliği ve fazla kilolarıyla “fenomen” olan baba Homer, zekasıyla parmak ısırtan, diken saçlı Bart, saç modeliyle ünlü anne Marge, bilmiş kızkardeş Lisa ve bebek Maggie’den oluşan beş kişilik Simpson ailesi can bulacak.

Daha önce hayata geçen ‘Flintstones - Çakmaktaşlar’ ailesi gibi artık çizgi kahramanlar olmaktan çıkıp kanlı canlı insanlara dönüşecek olan Simpsonlar için Hollywood’un ünlü oyuncularından oluşan bir kadro kurulacak.

172709.jpg


Simpson Ailesi’nin beyazperde macerasıyla ilgili açıklama yapan yapımcı Al Jean, film için 2008 tarihini hedeflediklerini söyledi.
Simpsonlar’ın hayranlarını bu kadar uzun süre bekletmek istemediklerini, ancak buna mecbur olduklarını vurgulayan yapımcı, “Biz çok başarılı bir film yapmak istiyoruz, onun için de zamana ihtiyacımız var. Biz, çizgi filmden daha kalitesiz bir filmi seyirci önüne getirmek istemiyoruz. Bu çok düşüncesizce olur” diye kaydetti.
ABD ekranlarında 15 sezondur aralıksız olarak gösterilen Simpson Ailesinin maceraları Türkiye’de de CNBC-e kanalında ilgiyle izleniyor.

NTV.com.tr
 
Arkadaşlar Simpsons'un en önemli özelliklerinden biri olan seslendirme konusu filmde olmayacağından sanırım beklentilerimiz biraz boşa çıkacak.
Çünkü bir çok karakteri aynı kişi seslendiriyor. Filmde de tüm rollerde oynamaları zor. Eddie Murphy'nin yaptığı gibi tüm rolleri kendileri oynarlarsa ya da çok usta bir seslendirme operatörü sayesinde çizgi filmdeki gibi seslendirirlerse olabilir ancak.
 
Son sezonlar kalite düştü çünkü yazar kadrosu değişmiş duyduğum kadarıyla. İlk sezonlar muhteşem olduğu gibi yaklaşım 11-12 sezon kalitesini korudu kanımca. Sadece şu son sezonlarda sıradan sitcom esprileriyle götürüyorlar işi. Üzülüyorum aslında bu duruma. Artık Simpsons'un yeni sezonları yerine Futurama izliyorum ama o da geçen yıl sona erdiği için seneye ne yapacağımı bilmiyorum :(
 
bi keresinde video da , hiçkalkmadan 8 saat izlemiştim simpsonları. sanırım 1 sezondu. arkadaşım kız kardeşi icin hepsini kayd etmiş. bu arada en güzel bölümler genelde helloween özel bölümleridir.
 
Favori karakterlerimden biri de okul otobüsünün şoförü Otto'dur. :) Bir bölümde, kulaklıklarından Breakin' The Law sesleri yükseliyordu ve sonra şöyle diyordu: "This new bands all like Judas Priest man!" :D Bart'ın rockstar olma hayalleri kurduğu bir başka bölümde de muhteşem bir gitar solosu vardır Otto'nun. Hatta yanılmıyorsam aynı bölümde Bart, Millhouse'la beraber Spinal Tap'in konserine gidiyordu. :LOL:
 
Geri
Üst