Ibanez PGM 30-300-301 hakkında

_scream_ demiş ki:
boyle bır tartısmanın yapılması bıle sacma bence tabıkı tek cevap 301 olacaktır. aslında floyd r. hiçbir gitara yakısmıyor.butun gıtarlardan kaldırılmalı :) akor bozmaktan baska bı ıse yaramıyor. sacma bi eklentı gıtara bence.

O zaman Satriani , Vai gibi adamlarda saçma ve gereksiz değil mi ? :p Kişisel zevkler için genelleme yapmamak daha mantıklı bence :LOL:

Gel gelelim konuya PG301 ile çaldım alacak varsa denesin alsın , 3 tane farklı pgm301 le çaldım 2 sini çok beğendim 1'inde ya bi sorun vardı yada tarzı bişey ısınamadım gitara ama sound olarak hepsi çok iyi , klavyesi ve sustainide kafana yatarsa kaçırma derim , gelelim PGM 300 ' e floyd rose seviyorsan Edge Pro iyi bir floyd rose ve büyük sorunlar yaratmadı bende kullanıyorum daha bi sorununu görmedim ama gitarı bulamazsın gibi geliyor bana. Eğer almayı istediğin gitar bu tarz bir gitarsa ve floyd rose istiyorsan Charvel veya Carvin'in modellerinide bi incelemeni tavsiye ederim .
 
evet ya acıkcası ole kısısel bı gorustu mıllet ustune alındı bende bıse anlamadım genele vurdular olayı.nese bana hala gereksız gelıyor floyd r. millet kullanır kullanmaz stiv bilmem ne kullansın kullanmasın umrumda degıl benım hosuma gıtmıyor ha hosuna gıdenlerde benı ılgılendırmıyor.herkese kolay gelsın artık arkadsın konusuna donun benımle alakalı bı cevap yazmazsanız sevınırım baslıkla alakalı seyler yazın.hadı kolay gelee (301 den sasmayın derım yınede :p)
 
vay vay ibanez pgm gibi efendi bi gitarın başlığı nasıl ısınmış :D efendim tremolo olayını gitara göre düşünüyorum nasıl gibsonla strata floyd yakışmıyorsa , floydsuz bi jem düşünülemez :)
 
hadi yeşillik olsun :D

1991jpn08md3.jpg
 
Geri
Üst