Squier Çin Endonezya Sorunu

Arkadaşlar şimdi Squier Telecaster alacağım internette 916 TL Çin üretimli. Yaklaşık 1200 TLye amfili seti vardı o gitarlar Endonezya üretimli ben konuştum ettim amfisiz haliyle 1040 TLye verecekler. Ve nakit sıkıntısı çekiyorum. Sizce aradaki Endonezya- Çin farkı 120 TL eder mi?
 
Her ikinci el eski püskü olmaz yahu. Hem çalınmış gitar bakımı da ihmal edilmemişse daha bir oturmuş oluyor. Sıfır aldığım tek gitar SX'tir. O da ararken ikinci elini bulamadığım için :)

Hangi şehirdesin?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Adana'dayım. Dediğim gibi ikinci ele karşı bir antipatim var. Melodi Müzik diye bir yer var Squierin bayiliğini yapıyor ama ellerinde yok getirtiriz istersen diyor ama o zaman almaktan baska carem kalmıyor
 
cidden sıfır squier'e 1000₺ verme.. 120₺ farka değer mi dediğine göre zaten sınırlı bütçeye sahipsin.. dinle abilerini, git temiz bir ikinci el bul..
bu yaptığın net olarak 3-4 yaşında 2. el renault megane yerine sırf sıfır olsun diye renault 12 toros almak gibi.. hatta daha kötü, steyşın torosub iyi kötü bi delikanlı karizması vardır.. squier'da o da yok (lafım meclisten dışarı, forumumuzdaki squierlar bence les paul studio ayarındadır en azından) (şaka yapıyorum derken iyice boka sardım affola)
 
Geri
Üst