Tube Overdrive

Ayrı frekans derken ben kulaklık amfiside yapıyorum lambalı,alan arkadaşlardan aldığım yorumda o yönde insanı yormuyor dinledikçe lambalar ısındıkca sesde belli düzelmeler oluyor,input tersliğine gelince ben bilmiyordum artık elimdeki kutular bitene kadar devam ederiz sanırım,fazla değil ikinci baskıda düzeltirim ilginize çok teşekkür ediyorum saygılar.
 
Lambalar ısındıkça elektron emisyonu arttığı için tasarıma bağlı olarak distorsiyon seviyesi düşer bu normal fakat ses frekans aralığı bellidir ve aktif elemanların hemen hepsi bu frekans bandında rahatlıkla amplifikasyon yapabilir. Yani bu frekans işinden çok transfer fonksiyonu farklılığından kaynaklı harmonik içeriğin değişmesi. Rica ederim iyi çalışmalar.
 
Bu işlerden anlıyorsunuz mesleğimiz nedir ben torna tesfiyeden mezun oldum sonradan elektronik merakı sardı kırk senedir ses işi ile uğraşıyorum genelde amfi transistörlü ve lambalı, elimdeki nos lambaları ekonomiye kazandırmak için bu işe girdim, kulaklık amfileride yapıyorum ilginize tekrar teşekkürler.
https://banaozel.sahibinden.com/satistaki-urunlerim
 
Geri
Üst