Emektar Turkrock.com Üyeleri

gene aklıma geldiniz şöyle bi bakayım dedim .. Site hala aktif bunu görmek güzel ... Öpün bakayım dedenizin elini .... bayramlarda bari bi mesaj atın :)))
 
2005 ... birkaç ay izleme sonra aktif üyelik. Gerçi süreden veya yaştan daha önemlisi içeriğe bakınca, nice erenler, üstadlar var burada. Saygılar.
 
2005. Gerçi daha önce başka üyeliğim vardı burda ama o zamanlar GaRaJ forumu vardı daha aktiftim o forumda, burdakinin şifresini unutup yeni hesap açmıştım... Hey gidi günler hey... 2006 - 2007'de falan Kadıköy'de - Taksim'de nerdeyse her gün forumdan birileriyle karşılaşıyorduk, sohbetler hayaller...
 
bazen ergenlikte yazdığım şeyleri okuyup utanayım diye, google a turkrock ve kullanıcı adımı yazarak, wayback machine ile mesajlarımı buluyordum. bakıyorum ki tüm mesajlar geri gelmiş, bir arayayım dedim ne zaman yayına girdi site diye, bulamadım herhangi bir duyuru. olur da benim gibi şansa haberdar olan üyeler selam etsin diye başlığı buraya bırakıyorum. eski avatarımı bulursam koyacağım.

november rain sanıyorum emmi olmuştur artık, aynalı sucuk ölmüştür diye tahmin ediyorum. futurist kalmış bir de aklımda. yeni foruma da başarılar, iyi şanslar.

Screenshot 2019-10-30 at 13.47.55.jpg
 
eski zamanlar niki bile unuttum artık.. bu php olarak kalsaydı trafik şimdiken daha çok olur diye tahmin ediyorum gearpage veya donanımhaber gibi. teknik olarak ne zorluğu var php'nin bilmiyorum tabi ama bu siteler değişikliğe gitmediler ve trafikleri hala eskisi gibi.
 
Ibanez RG370ler Endonezya'da üretilmeye başlanmış... Yeni Rat 2'ler Çin'de üretiliyor... Yine bir ANT Müzik rezaleti... Lay Lay Lom Müzik Jackson rezaleti.... Serter Baycan Dreams gitarlar yerli üretim mi? :D

BOSS PS-3 satmak için ilan açmıştım, herkes "Sony PlayStation'un 3. mü çıktı" diye şaşırmıştı. :D

SX deyince de akıllara Doğan SLX geliyordu o zamanlar...
 
vay arkadaş, başlığı görünce geldim, 19 haziranda 15. yılımı dolduracakmışım :) sanırım dede oluyorum :D şaka maka 2005'ten beri çok sık şekilde buradayım, genelde alım satım ilanlarını takip ederim, bazen başka konulara bakarım. 15 yıla kıyasla mesaj sayım azdır, zaten ben genelde burada yazılanları okumayı seviyorum. bir de 2005'ten bu yana sitede en çok gördüğüm iki kişi @solitude71 ve @Dragonchaser. bu iki üyeyi gerçek hayatta tanımıyorum ama avatarları nerede görsem tanırım :D Beavis'i çok severim :) Zakk Wylde da ilk 5'imdeki aşmış gitaristlerden. bir de yine bu iki üye özellikle @Dragonchaser alım satım forumunun sahibiyim dese inanırım :)
 
Son düzenleme:
vay arkadaş, başlığı görünce geldim, 19 haziranda 15. yılımı dolduracakmışım :) sanırım dede oluyorum :D şaka maka 2005'ten beri çok sık şekilde buradayım, genelde alım satım ilanlarını takip ederim, bazen başka konulara bakarım. 15 yıla kıyasla mesaj sayım azdır, zaten ben genelde okumayı seviyorum burada yazılanların. bir de 2005'ten bu yana sitede en çok gördüğüm iki kişi @solitude71 ve @Dragonchaser. bu iki üyeyi gerçek hayatta tanımıyorum ama avatarları nerede görsem tanırım :D Beavis'i çok severim :) Zakk Wylde da ilk 5'imdeki aşmış gitaristlerden. bir de yine bu iki üye özellikle @Dragonchaser alım satım forumunun sahibiyim dese inanırım :)
saygılar...
 
Geri
Üst