24

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
darthseth demiş ki:
cnbc-e tekrar kabloluya döndü artık izleyemiyorum..
Nerde bu devlet.. Bizim kaliteli dizi izlememizi çekemeyenler var.
Ne desen haklısın Darthseth.Düşün ben bayramda eski bölümlerini veriyolar diye delirdim.Kablolu olmasına rağmen.
 
izlediğim en mükemmel dizilerden biri. bu kadar heyecanı kalbim kaldıramıyo artık. pazar gününü beklioruz ailecek- son bölümü izleme imkanım olmasına rağmen hırs yaptım bekliyorum=)
gerçi jack bauer halleder neticede.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Kiefer Sutherland'e Oscar versinler anasını satayım.Çok güzel oynuyor adam yahu.Eh babasının oğlu tabi :).Elisha Cuthbert'i de beğeniyoruz tabi (Nam-ı diger Kim Bauer) ama bir de her b.ka maydanoz olmasa,delirtiyor bazen.Pazar olsada adrenalinin dibine vursak.Akşam Fenerbahçe-Galatasaray,gece 24...Amanın heyecanlandım...
 
darthseth demiş ki:
cnbc-e tekrar kabloluya döndü artık izleyemiyorum..
Nerde bu devlet.. Bizim kaliteli dizi izlememizi çekemeyenler var.
Sadece Marmara Bölgesi'nde yayınlanıyor bu kanal. Benim cnbc-e'de izlediğim iki şey vardı: 24 ve Southpark. Bence 24 güzeldi. Zaten başroldeki oyuncunun filmlerini izlemeyi severdim. Genelde polisi oynardı. Bu rol için biçilmiş kaftan.
 
severek izledğiğm ama son bölümde Türkiyeyi karalayan bir konu olduğu için artık bakmayı düşünmediğim film.daha öncede kıbrıs'la ilgili saçma bir bölüm çekmişlerdi.
 
sırf elisha cuthbert var diye izlemek istediğim ama bi türlü izleyemediğim dizi...Belkide cnbc-e de oynayıpta benim izleyemediğim tek dizi...bi türlü rasgelmiyo a.q. yaaa.
 
buyuk dusman olarak, Turk bir terorist varmis galiba. arkadas soylemisti. sonra baktim dogruymus. the mummy filmindeki adam oynuyor, izleyenler biliyo ya gerci. benziyo Turk e zaten.
 
4. sezon geç başladı, olsun başladı sonunda.
yine tam gaz gidiyor dizi yahu, ben bu diziye bitiyorum.
Son bölüm yine öyle bir yerde bittiki merak içinde kalmamak elde değil valla. neyse pazar olsun bir an önce, böyle beklemek zor ...
 
Ben önümüzdeki bölümün nasıl başlayacağını tahmin edebiliyorum. :) Erin polisleri aratacak, tutuklanmamasını anons ettirecek. Jack Bauer da kaldığı yerden devam edecek takibine. :)
 
CSU'ya sızan casus kim?...Erin'ın kızı zehirlendi mi?...Reaktörler nasıl kapatılacak?...behruz polise gidecek mi?...

Bekle haftayı...iyice paranoyaklaşıyorum.
 
Geri
Üst