Butcher Records

13122979_794775967322405_3127420541730507381_o.jpg


Ülkenin 3 büyük şehrinden 4 arkadaş olarak tanıtım/organizasyon amacıyla başlayıp geri dönüşlerle birlikte yavaş yavaş işleri büyütmeye çalıştığımız bir girişim olan Butcher Records'u forumdaki arkadaşlara, abilere, amcalara da duyurmak amacıyla bu başlığı açıyorum.

Sanırım doğru tanım "freelance" olarak nitelemek olacaktır çünkü müzik sektöründe özellikle metal müzik sektöründe genç grupların, ürettiği materyalleri insanlara ulaştıramayan grupların, ellerinde materyaller olup bunları hayata geçirmekte sıkıntı çeken müzisyenlerin yanında olmak amacıyla bir araya geldik.

Geçtiğimiz ay 3 grup olarak Sabhankra, Edgeflame ve Grey Pieces ile (mensubu olduğumuz gruplar) denemeler yaptıktan sonra yeni insanlar tanımak, yardımcı olmak, birlikte büyümek adına yeni grup arayışına girdik ancak içiniz rahat olsun önünüze imzalanması gereken sözleşmeler, "biraz daha sakin çalın o vakit uzlaşabiliriz"ler veya tutunmak adına yapmak istediğiniz müzikten vazgeçmenize sebep olacak resmiyetten ziyade sürekli iletişim halinde olan bir aile kavramıyla hareket eden bir oluşumuz.

Şu ana kadar bu oluşumun içine giren herkes için müzik sadece keyif aracı oldu, bugünden sonra da ülkenin ve müzik sektörünün geldiği noktayla çok daha öteye gitmeyeceğini düşünecek kadar gerçekçi yaklaşıyoruz. Aramıza katılmak isteyen arkadaşların yüzbinlerce cdsini dünyaya dağıtamayacağız, sizi wackena yollayamayacağız, stadyum konserinizde gitar sapınıza düşecek sütyenler de vaadedemiyoruz ama evinizdeki stüdyonuzda ürettiğiniz bir demo, albüm, ep, veya tek bir şarkı dahi varsa, bunun birkaç yeni insana, sosyal medyanızla erişemediğiniz kesimlere ulaşmasını, belki ülkedeki sayılı haber sitelerinde yer alıp yurtdışında da 3 5 insanın müziğinizi dinlemesini isterseniz belki ufak birkaç organizasyonda adınızı bir nebze daha duyurmak isterseniz işlerinizi bize yollayabilirsiniz.

Yaptığımız işleri incelemek için aşağıdaki sayfalara göz atabilirsiniz, youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz. Aklınıza takılan soruları da buradan veya ö.m. ile sorabilirsiniz.

Butcher Records | Facebook
Butcher Records (@butcherrecords) • Instagram photos and videos

13532901_821043851362283_5399688462897696162_n.jpg
 
Geri
Üst