Iki Hafta Kullanmalık Ucuz Kulaklık

Hep referans kulaklık önerilerinden bıkmışsınızdır değişiklik olsun çeşitlilik olsun diye bu konuyu açıyorum :D
Tatile çıkıyorum yalnız çantanın en altında ezilen kulaklığım hafif çatladı. Hollanda'ya servise yolladım. Gelmesi veya değişim yapılması muhtemelen 2-3 haftayı bulacaktır bu yüzden bu sırada kullanacak bir kulaklık arıyorum. Sadece tatildeyken kullanacağım sonrasında ya yeni kulaklık alırım ya da kulaklığımın dönmesini beklerim. Şimdi kulaklığımın yapılıp yapılmayacağını da bilmediğim için tekrar pahalı bir şey almak istemiyorum. Şu 2 hafta idare edecek 30-40 lirayı geçmeyecek kulak içi silikonlu kulaklık önerilerinize ihtiyacım var.
Yalnız özellikle belirteyim comply foam kullandığım için kulaklığın iç yarıçapının (başlığa girecek olan yer) 4.9mm ile 5.5mm arası olması gerek yaklaşık. Boyutu bilmiyorsanız yine de kafanızdaki kulaklığı önerin, ben bakarım.
 
Alibabadan 50 kagida cakma razer hammerhead pro almistim. Apple veya samsung kulakliklarindan kat ustudu, malzeme kalitesi de fena degildi. O bozulduktan sonra apple kulakligina cok zor alistim. Suana kadar kullandigim en iyisiydi diyebilirim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Aliexpress'ten çakma razer adaro almışlığım var gayet güzel performans veriyor biliyorum, yalnız benim kulaklığı almak için 5 günden az sürem var tatile gidiyorum. Türkiye'den almam şart yani.
 
Xiaomi Piston 2.1 olabilir, çok yüksek ses seviyesi yok ama basslari oldukça yeterli. Fiyatı da 30 lira civarında, Piston 3 çıktığı için baya ucuzladi.
 
Geri
Üst