Kiramen Katib-in (Ankara-metal)

ufak bir düzeltme :
daha önce açıklanan Aydın 'daki Adnan Menderes üniversitesi konseri 5 mayıs 2007 tarihinden 13 mayıs 2007 tarihine alınmıştır.
 
Birkaç aydır çalışmalarımızı bateristimiz olmadan yapmaya çalıştık. Grubumuz bundan sonra baterist eksiğini kapatmak amacıyla, Fractal Illusion (Progressive Metal) grubunun üyesi yakın arkadaşımız Mustafa'nın katkılarıyla devam edicektir.
 
6493606197_e392b8d7c6.jpg

Çıkış Tarihi:
2011

Tür :
Progressive Death Metal

Üyeler:
Guitar/Vocals - Cansın Öztürk
Guitar/Vocals - Murat Gültekin
Bass&Bass Effects - Özgür Yüce

Uzun zamandır beste çalışmalarına devam eden Kiramen Katib-in, aksaklıklara rağmen müziğinden ve amacından taviz vermeden yoluna devam etmiş ve kayıt çalışmalarını tamamlamıştır. Çalışmalarına yaklaşık 1 yıldır gitar/vokalde Murat Gültekin ve basta Özgür Yüce ile İstanbul’da devam eden gruba Ankara yıllarından yakın arkadaşları Cansın Öztürk’ün gitar/vokal olarak katılması gruba üst düzey katkı sağlamış olup, beste altyapılarını daha yukarı seviyelere çıkarmıştır. Cansın’ın da gruba dahil olmasıyla son halini alan grup beste çalışmalarına devam etmektedir.

İçeriğinde, insanın yaşa m süreci içerisindeki arayışında vardığı noktaları, inanışların ve bunların insana etkilerinin yaşanış biçimlerini konu almaktadır. Diyaloglar ve isyanlar bazı yerlerde önplana çıktığı gibi, görece zayıf bir yaratık olan insanın yaşadıkları farklı bir dille sunulmak istenmektedir.

Grup, müziğinde çeşitli formları barındıran ve çeşitliliği yansıtan, aktarmak istediğini sınır tanımayan bir konseptle sunarak çalışmalarına devam edecektir.

Grubumuzu aşağıdaki linklerden takip edebilrsiniz.
http://www.myspace.com/kiramenkatibinn
https://www.facebook.com/KiramenKatibinofficial
 
Geri
Üst