Ses Kayıt Programı

C

cemust

ilk öncelikle herkese merhaba siteye yeni üye oldum ve çok sevdim sıcak kanlılığı gördüm uzun Zaman oldu böyle forumları görmeyeli. Size sormak istedim bir kaç şey var bende İmac pc var 2007 model Focusrite ses kartım 18i8 Ufak defek müzik ile uğraşıyorum alt yapım çok değil az denecek kadar ben İmac eski olduğu için cubase 5 yada herhangi bir serisini kurmak istiyorum ses kartın içinde gelen ableton 9 live yi pc açamadı daha doğrusu mac güncel olmadığı için çalıştırmadı ne yalan söyleyeyim bende mac ilk defa kullanıyorum güncelleyemedim bende hiç uğraşmadan cubase çalıştırır diye düşünüyorum cubase indirip kurmamda ve pc ye ses kartımı tanıtmam da yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
 
Ben şahsen cockos reaper kullanıyorum. Çok basit bir arayüzü var. Mac ile nasıl olur bilmiyorum. Boyutu da cubase'in yanında sinek kadar kalıyor. Tavsiye ederim.
 
Muhtemelen mac'iniz eski sürümlerde kalmış durumda, temiz bi mavericks veya yosemite kurulumu yapın derim. Sonrasında logic pro x düşünün derim, youtube'da Arda arkadaşımızın eğitim videoları da var, Arda Yiğit Logic eğitimleri yazarsanız 30 video'luk bir tutorial'e ulaşabilirsiniz.
 
Geri
Üst