Merhaba Ben Delidoktoru

Hoşgeldiniz. Bu ortamın çoğu delidir. Araba parasını, evde sadece oturup seyretmek için gitara pedala amfiye yatıran insanlarla doluyuz. Siz en güzelİ bir elektro davul alın çalmaya başlayın. Hem başlaması kolay, hem de stres boşaltmak için birebir. Küfür etmek istediğiniz anlarda iyi gelecektir.
 
Bugün günlerden cuma, ama pazarımsı bir cuma. Sanki bugun kimse işe gitmemiş gibi, sokaklar ne kadar sakin böyle. Acıktım da. geçen şnitzel söylemiştim, onun da kırmızı etlisi varmış, şok oldum. Şnitzel dedim kapkara bişey getirmişler, yiyemediğim gibi telefona bakan kız işinden olmasın diye yanlış yolladınız da diyemedim. Yemediğim şnitzele 30küsür lira para vermem , üstüne aç kalışım da cabası oldu. Bundan sonra şnitzel isterken de tavuk diye belirtmemiz gerekecekmiş demek... Dolap tam takır, alışveriş yapmam lazım fakat market uzakta ve arabam tamirde... Poşetlerle bu sıcakta ortalığa dökülmek istemiyorum. Aç kalmayı tercih ederim. Şu inşaat sesleri de azaldı gibi, tavsiye müzikleri dinlemeye başlayabilirim.
yalnız olmak ne kötü, yıllarca aile yanında oku, kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum de. Dur bakalım hanımefendi( erkek olduğumu sananlar beyfendi dedim saysın, sizi de unutmadım foyamı ortaya çıkartan Einstein dostlar ) durabiliyorsun dur ayakların üstünde, topukların su toplamış kızım(oğlum) kime bu havan?? Anam olaydı, bi çorba yapaydı, yemişim özgür kadın(Adam) ayaklarını.
Off yine matkap sesi:/ bitakımşeyler kahrolsun...

Doktor, öncelikle arabeski tamamen bırak gitsin. Her türüyle; acılı, acısız, düzüyle, repiyle. Enerjini boşa emiyor, boşa depresyon yaratıyor çoğıuna yaptığı gibi.

Evde yoksa, bir mikrodalga fırın al, iki dondurulmuş ürün at, 4-5 dakikada doy. Matkap sesleri için de, at telefona müzikleri, tak kulaklıkları, duyma.

Reçetemi duygu ve emek yüklü gruplardan Camel grubu ile bitiriyorum:

 
Cerebellum'umda 3 hücre var ancak 1,5'u çalışmıyor.İsabet olmuş delidoktoru burası çöpçatan forumu veya konularla kirlilik yaratılacak bir forum değil.En azından ben böyle düşünüyorum.Kadın veya erkek olmanız doktor olmanız ve gibi bilgiler çoğu kullanıcının ilgisini çekmiyor,çekmez de .(Bu arada özel mesajı tacizleyen ben değilim zan altında kalmayayım.)
Güle güle....
 
@Delidoktoru Hoşgeldin/gittin. Bu bahsettiğin sorunların, küçük problemlerin aslında adı (tanısı) var. Her ne kadar bu işin okulunu okumasam da, 6 yıl Türkiye'de eğitim gören biri olarak ve gözlemlerime dayanarak içinde bulunduğun bu duruma ben "Türkiye Sendromu" diyorum. Yakın arkadaşlarımda da ayni şikayetler mevcuttu, bende de. Kimimizi depresyona, beni ise panik bozukluklara sürükledi. Çözümü çok basit olmasa da cesaret istediği bir gerçek. Başka bir ülkeye taşının. Üniversite biter bitmez adama geri döndüm ve rahatladım. Bu arada Kıbrıs'tan selamlar :) Foruma kaydolalı benim de çok olmadı ve buradaki insanlar senin de dediğin gibi sıcak kanlı, mütevazi ve yardım sever. Son olarak @hackeiommi kardeşimin dediği gibi Pink Floyd ile başlamak güzel tavsiye. Kendisini de kaydolduğum günden beri forumda sessiz sessiz takip ediyorum, bayağı bilgi dolu, yardım sever bir üye :D İlle de grup tavsiyesi istersen ben depresyon eğilimli olan kişilere Porcupine Tree (metal grubu değil) dinlemesini öneririm.
 
Geri
Üst