Boss Gt Ve Me Serileri

Selam arkadaşlar, çok uzun süredir kafama takılan bir konu var, BOSS firmasının GT ve ME serisi efektörleri...
kafama takılan sorular şunlar...GT ve ME serilerinin arasındaki farklar, hangi seri daha kaliteli veya her iki serinin de kendine göre avantajları mı vardır???
Asıl soru şu! diğer markalarda böyle bir durum söz konusu değilken, BOSS neden iki farklı seri yaratmış durumda, ya da öyle görünüyor...ben de yanlış değerlendiriyor olabilirim bu konuyu...
Benden daha deneyimli arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum
 
Merhaba, Eleven Rack, Line6 HD, x3, xt ve Boss GT Pro kullandım. Son zamanlarda özellikle David Gilmour, SRV ve Eric Clapton tonları için bir setup oluşturdum. Şuan processor olarak favorim Boss GT Pro. Drive pedallarını analog kullanıyorum. Özellikle aradığım Fender Clean tonu Boss Gt Pro'da buldum. Drive tonları kötü. Doğal olarak amfi drive isteyen arkadaşlar hakkında iyi şeyler yazmıyor. Ama benim gibi drive ı pedaldan alacaksanız kesinlikle GT' yi tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:
Merhaba, Eleven Rack, Line6 HD, x3, xt ve Boss GT Pro kullandım. Son zamanlarda özellikle David Gimour, SRV ve Eric Clapton tonları için bir setup oluşturdum. Şuan processor olarak favorim Boss GT Pro. Drive pedallarını analog kullanıyorum. Özellikle aradığım Fender Clean tonu Boss Gt Pro'da buldum. Drive tonları kötü. Doğal olarak amfi drive isteyen arkadaşlar hakkında iyi şeyler yazmıyor. Ama benim gibi drive ı pedaldan alacaksanız kesinlikle GT' yi tavsiye ederim.
EC hayranıyım. çok merak ettim GT pro ile aldığınız tonu paylaşma imkanınız olurmu ? Drive - boost olarak external ne kullanıyorsunuz?
 
B.K.Butler's Tube Driver, Wampler Plexidrive, Carl Martin Compressor, Effectrode pc-2a, Rat Pro Co Deucetone Rat, Fuzz Face Silicon kullanıyorum. Bir ara ton konusunda kayıt atmaya çalışırım.
 
me serisi daha basit kontrollere sahip gt ler ise daha profesyonel cihazlar parametreleri daha fazla.
Muhtemelen bunun sebeni pazarlama taktiği aslında tek bir seri çıkarılabilir elbette ama daha ucuza orta karar bir seri çıkarıp daha çok para kazanma planını izlemişler.
cosm teknolojisi de elbette gt serilerinde daha iyi çünkü gt'ler aynı zamanda kayıt için de dizayn edilmiş.
 
Geri
Üst