mumSMS

arkadaslar 6630 ve o tur telefonlar için şifreleme programı vardı boyle elinde olan var mı? burada bir tane vardı ama onu calıstıramıyorum telefonda... 6630 için soyle canavar calısan varsa linki ya da programı yollarsanız sevinirim...
 
Baslikla ne alakasi var anlayamadim. Yanlis hatirlamiyosam smart crypto-sCrypto diye bir program vardi bi dene istersen. Bu arada gizlilik dereceli ve onemli bilgilerini telefonunda saklamamani oneririm.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
mumSMS bir garip bazen şifre istiyor bazen istemiyor anlamadım gitti valla sürekli sifre istemesini nasıl yapacam bilmiyorum....
ayrıca baslıkla soyle alakası var smsleri şifreliyor sadece
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
işte bi garip program kafasına göre calısıyor :) bi de yeniden kurdum şifre kabul etmiyor heralde en son girdiğim sifre olacak ama onu da hatırlarsam tabi :)
 
istersen telefona format at önce rehberi kaydet hafıza kartını çıkar şarjın full olmasına dikkat et sonra tel açıkken *#7370# e bas şifre senin kilit kodundur sen koymadıysan 12345 tir sonra hafıza kartına format at sonrada sana mum sms orjinalini atiim bende çokk büyük bir java simbian program arşivi var ne istersen atarım ne sorununuz olursada söyleyin çünkü elime çok telefon geçti yardımım dokunacaksa seve seve..
 
Geri
Üst