RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

simdi geldik istanbuldan.. hersey cok guzeldi.. Roxy ailesine burdan sonsuz tesekkurler...
ve arkadaslar hic bir zaman desteginizi kesmediginiz icin, sarkilarimizi sevip dinlediginiz icin ,bu odulu hakettigimizi dusunen hepinize cok cok tesekkurler.. biz elimizden geleni yaptik orda ve guzel bir sonucla donduk..cok mutluyuz... dereceye giren giremeyen diger tum gruplari da burdan ayrıca kutluyorum.. cok farklı cok guzel tınılar vardı cunku..

ayrıca RUJ album hazırlıklarına tum hızıyla devam edecek..sızlerin destegiyle de eminim cok guzel yerlere gelip guzel seyler yapmayi basaracagız..

sevgiler saygılar
 
RUJ herseyin en iyisini yapacaktir.
Bu arada bana verdiginiz moralden dolayi cok tesekkur ederim size bir insanin yaninda boyle olunur. Yaninda olunacak insanlar varsa onlarda sizlersiniz abi kolay gelsin...
 
ruj u kutluyorum..bu dereceyi ve daha iyilerini sonuna kadar hakediyosunuz...zaten bu sitedeki 3-5 "adam gibi" gruptan birisiniz..albümünüzü de merakla bekliyorum..yeniden tebrikler..
 
içinde yeni versiyonlarıyla phi exi yorgunun ve yeni 8 parcanın bulunduğu 11 parcalık kaydımızdan fotoroman isimli parcayı

www.purevolume.com/ruj

adresinden dinleyebilirsiniz..diğer parcaların vokalleri daha atılmadığı için sizlerle paylaşamıyoruz. en kısa zmnda onlarada ulaşacaksınız.
not:roxy ye gönderdiğimiz 2 parcadan biri bu parcadır.

tebrikleriniz için cok teşekkurler.
 
en başından beri söylediğim gibi hepimizin gururu oldunuz.desteğimizi boşa çıkarmadığınız için teşekkür ederiz.keşke biraz daha iyi bir derece olsaydı şu an durduğunuz yer.albümden sonra çok daha iyi olacak inşallah.sabırla beklemekteyim albümünüzü!
sevgiler...
 
Geri
Üst