RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

tebrikler arkadaşlar, açıkçası genel olarak bu tür oylamalı yarışmaların geçerliliğinden emin olmadığım için çok takip etmedim fakat RUJ'un kazanması içimi rahatlattı çünkü bana göre yarışmayı kazanmayı hakeden birkaç gruptan biriydi RUJ (hernekadar tekip etmesemde desteğide esirgemedim belirtim:)) inşallah bundan sonrası için bu birincilik önünüzü iyice açar, sizleri daha iyi yerlerde görürüz..
 
Gerçekten süper müzisyenlersiniz..herşeyden önce, müzisyenliğin ötesinde hepiniz gerçek birer insansınız!..Indigo'da hepberaber güzel zaman geçirdik...bu yarışma vesilesiyle bi şekilde tanışmış olduk o yüzden çok seviniyorum=)...Yarışmanın sonucu açıklandığında sanki biz kazanmışız gibi çok sevindim...Benim favori grubum sizdiniz,bunu zaten o gün yapılan röportajda da belirtmiştim....Sizin adınıza çok mutluyum...Bu yarışmanın adil bi yarışma olduğu kanıtlanmış oldu..Gerçekten hakeden kazandı=)..Mustang'ı kazasız belasız güle güle kullanın arkadaşlar :) .. bahsi geçen hepberaber yemeğe gitme olayından önce bi tur attırırsınız artık :p hihih :LOL:
 
Tebrikler!!! haftasonu indigo da ruj u 2. defa izledim ve tek şarkıda olsa çok keyif aldım ortam güzeliii olaya ayrı bi tat kattı ayrıca oktay fıstıın geleceğimizi aydınlatan(!) güzel tavsiyelerini asla unutmıycam...sağolun varolun!
 
ankarada pek çok kez canlı performansına şahit olup beğendiim, beğenmek ne kelime bayıldıım nssde de favorim olan grubun kazanmasına çok sevindim cidden. tebrikler...
en kısa zamanda bi konser daha lütfen ki bunu kutlayabilelim :)
başarılar...
 
Bu birincilik çoktan hakedilmiş bi birincilikti bence, çok çok çok tebrik ederim arkadaşlar :)
Bu arada en kısa zamanda canlı performansınızda da bulunucaz inşallah
Tekrar tebrikler:)
 
Öncelikle çok güzel bir performans sergiledikleri için ve bize şarkılarını büyük keyifle dinlettikleri için Ruj'a kendi adıma, sonrasında ise, genel olarak tavırları ve grubumuza sıcak yaklaşımları için, grubumuz adına (NBK) Ruj'a çok teşekkürler. Bunun peşi sıra, hak ettikleri birincilikleri için (Bunu daha sonuç açıklanmadan kendilerine gidip söylemiştim zaten. Eğer yarışma adilse onların kazanmaları gerektiği konusunu...) gerçekten tebrikler. Şunu da gördüm ki, yapılan müzik dışında, kişilikleri, diğer gruplara bakış açıları, mütevazi tavırları ve iyi niyetleriyle de kesinlikle takdir edilmesi gereken insanlar. Tanıdıktan sonra, böyle insanlar olduğunu görmek beni gerçekten çok sevindirdi. Umarım bu duruşlarıyla bir şekilde "örnek" olup, açtıkları bu kapıdan, bir sürü insanın o iyi tavırla geçebilmesine neden olurlar. Ben kendi adıma, bunu yapabiliceklerine güveniyorum.
Tekrardan herşey için teşekkürler. Az çalmış olsalarda gayet güzel ve keyifli olan konser için, verilen yemek sözü için (Bu o kadar da önemli değil :) ), bu yarışmada herkesin kazandığını düşündükleri için (Bunu söylerken samimi olduklarına inanıyorum) ve herkesin gözü üstlerindeyken sahnede büyük bir cesaretle (Kimse kendisine araba veren bir kuruluşa bunu kolay kolay söyleyemez) "Allah aşkına 2. ve 3. gruba bir cep telefonu yok mu?" diyebildikleri için vs.. vs..
Tekrardan görüşmek dileğiyle.
 
Tebrikler Ruj!
Ailecek seviyoruz...

Ayrıca o gün Starbucks ta otururken mustang fotolarına baktığınızı da görmedim sanmayın :) Güle güle kullanın, Dikkatli kullanın...

Sizin gibi başarılı müzisyenler ile tanışmak ve çalmak bizim için bir şerefti.

Tekrardan Tebrikler!
 
Geri
Üst