RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

O gun hersey bastan asagi cok guzeldi.. cok icten bir sekilde mekandaki arkadaslıklar beklenilen yarısma hırsını ezdi gecti diyebilirim..

Bu işe 4 senedir inanmıs geceli gunduzlu iyi birseyler yapmak icin calısan grup arkadaslarıma,Anne ve Babalarımıza,yarısmada oy u bir kenara birakın gonluyle bile destek vermis herkese, mukemmel disiplinleri ve alısılan dısındaki guleryuzlulukleri cin Indigo calısanlarına,orada o gun bulunan tum Nokiasupersound muzik yarısması finalistlerine ve gece destekleyen eglenen seyirciye,buraya mukemmel mesajlar atan siz kardeslerimize,juri uyelerine,herkese aynı mesafede duran sistemsensin ve nokia calısanlarına.. cok cok tesekkurler gitsin..grubum adına cok cok selamlar hepinize!

En yakın zamanda bir konserde gorusmek uzere...
 
siz de indikten bi yarım saat sora indigo.dan çıktık ama haberi aldığımızda ne kadar mutlu olduğumuza inanamazsınız..
çok içten bi şekilde sizi tebrik ediyorum ve mutluluğunuzu paylaşıyorum..
 
"Budur" demekten başka bir şey yok artık. :p İki favorimden biriydiniz, birinci de geldiniz. İnşallah bundan sonra önünüz daha da açılır, istediğiniz gibi albümlere, çalışmalara imza atarsınız. Mustang'le bir tur attırırsınız artık. ;)

Sevgiler...
 
Tebrikler arkadaşlar, bizim için gerçekten güzel bir geceydi. Bu ödül umarım iyi şeylere vesile olur.
Yeni çalışmalarınızda başarılar, önünüz çok açık. Görüşmek üzere... :)
 
TEBRİKLER.....

içimden gelerek, şarkılarını adam akıllı dinlemiş ve ezberlemiş olarak oy verdiğim bi kaç gruptan biriydiniz...
helal olsun hak ede ede aldınız nihaaaaa :D :D ankaradan olmanız da ayrı bir güzel oldu

mustang ı nasıl palaşmayı düşünüyonuz? bi tur bi tur binersiniz artık :D
 
arkadaslar hepinize teker teker cok tesekkur ederiz bu guzel mesajlarınız icin.. umarız ki butun gruplar icin NSS cok hayırlı olur ,guzel islerle degisik platformlarda kendilerini gosterirler ve su sıralar pek de iyi gorunmeyen Turk rock piyasasını biraz ateslerler..
 
Geri
Üst