Schizomania

Serkan gelir bana bira ısmarlarsın olur biter şahsen :p= eehuehuehue...olm sen zaten saolasın bekledinişin olmasına rağmen ve giderken de görüşürs gidiyoruz falan dedin...Senin samimiyetine güveniyoruz zaten.Sorun samimi olmayanlar.Çok saol...
 
**arkadaşlar organizasyona katıldığınız için sonsuz teşekkür fakat bu forumlarda laf sokma olayından sıkılmış bulunmaktayım söylemeden geçemiycem..

**oraya gelen kimseye kontrat imzalatmatık hepsini izleyeceksin diye...birçok kişi bizim grubu dinlemek yerine dışarıda oturup muhabbet etmeyi tercih etti....ki bu onların tercihi ve gayet normal...o yüzden eleştri yapacam diye fazla kasmayın keyifli bir konserdi çünkü...

**herşeyden önemlisi çıkış saatleri isteğiniz doğrultusunda yazıldı..ahmetciim sen de oradaydın zaten o gün..1 saat geç geldiğinde daha liste yapılmamıştı...hikmetlerden sonra headliner olarak çıkmak isteyen sizdiniz..yanlış mı hatırlıyorum???
 
ulan bizim başımızı yakan ahmet mi? bana hiç söylemedi ahmet bunu.. Bundan sonra toplantılara ben gideceğim. Aslında o saatte çıkmak sorun değil ama şöyle düşün. Şimdi bize kimse kalmamıştı. Dolayısıyla biz bir daha o saatte çıkmak istemeyiz bunu duyan diğerleri de istemeyecek o zaman o saatler hep boş kalacak.

Neyse organizasyon başarıldı. Ben çok keyif aldım. Bar da çalmak çok iyi oldu. İkincisi olursa daha iyi olur. Herkes tecrübe kazandı artık. Herkese teşekkürler.
 
öncelikle herkese teşekkürler. Headliner olmak kolay değil ama zannedersem biz göktuğ'un ve grubun performansıyla bunun üstesinden geldik. Pogo yapanlar zaten Schizomania yı konserlerde yalnız bırakmayan ve azdıranlardır: Hepsine sevgiler...

Ahmet daha gitmedi. Ben de İstanbuldayım pazara dönüyorum bu arada yeni bir beste var tamamlayınca sana bir danışayım göktuğ onu bir düzenleyelim. Adı in return..

Gitmeden bu ikisini hücum da olsa kaydetmek istiyom..
 
yok abi daha burdayım. kusura bakma geçen icq'da konuşurken oturduğum internet cafe'de bi sorun çıktı bi daha bağlanamadım. sölediğim üzere ben düzce'deyim abi geldiğimden ilk seni arayacağım söz göktuğ... :)

Sevgili Aphazel veSerkan abi saolun hemde en çoğundan :)
 
TANSELUS demiş ki:
....

**herşeyden önemlisi çıkış saatleri isteğiniz doğrultusunda yazıldı..ahmetciim sen de oradaydın zaten o gün..1 saat geç geldiğinde daha liste yapılmamıştı...hikmetlerden sonra headliner olarak çıkmak isteyen sizdiniz..yanlış mı hatırlıyorum???

Rousseau demiş ki:
ulan bizim başımızı yakan ahmet mi? bana hiç söylemedi ahmet bunu.. Bundan sonra toplantılara ben gideceğim.


ulan şimdi farkettim haaa. Yok abi desem ne anlamı olacak geçti gitti bi defa :p ulan amma dikkatsizm yaaa neyse bundan sonra bi daha seyirci olmadan headliner olmayacağııııııımmmmmmm :D :D

Ama Antalya'da kesinlikle...... :LOL:
 
merak etmeyin buralardayız. 2 hafta sonra kayıda giriyoz. Aynı zamanda tarihi tam belli olmamakla birlikte bir gecelik konser için Biziz Bar ile görüştük. Olursa yine 2 hafta içinde bir konser olacak.

Walla biz de birlikte coşmayı özledik. Hadi bakalım hep beraber eğlenecez.
 
Ahmet askere gidiyor yakında ona göre :)= Konser olursa yanlız bırakmayalım derim...Şervan da İngiltere'ye gidicek.Onu da sonlara yakın konserinde yanlız bırakmayalım yine derim.
Schizomania elemanları cidden birer tanesiniz...
 
Aloooooooooooooooooo


millet çok manyak bir fikrim war. Ama bunun için bazı gruplardan bazı kişilerin yardımına ihtiyacım olacak.


Ve Schizomania Ankara'lı dostları ile birlikte çok güzel bir porjeye imza atacak. Ve çok eğleneceksiniz.....

Hazır mısınız?
 
Geri
Üst