Schizomania

Yaaaaaaaaaaaaa

millet sonunda Schizomania Sahnede

Schizomania ve Sınıf 64
08.08.2004 - Pazar
Saat:20.00

Schizomania Veda gecesi



MUTlaka BEKLİYORUSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!1
 
Sevgili Dostlar yanlış anlaşılmasın diye başlığı son konserler diye değiştirdim. Çünkü bu konsere son konser desem sonra 1 ya da 2 konser olma ihtimali daha var yanlış olacak.

Schizomania Davulcu'sunun Ağustos sonunda askere gitmesi ve gitaristinin Eylül sonunda İngiltere'ye gitmesinden dolayı 8 ay ara veriyor.Bu 8 boyunca beste çalışmalarının devam edeceğini umuyoruz. Eylül'ün 3. haftasına kadar olan konserlere davulcu olmamasına rağmen katılabileceğiz sanırım. Dolayısıyla 8 aylığına veda ediyoruz Eylül sonu gibi.

Şu ana kadar bize destek veren, Schizomania ile eğlenen, konserlerine gelen ya da gelmek isteyip gelemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Forumdaki başlığımızdan ve web sitemizden gelişmeleri duyuracağız bu süre içinde. 8 ay sonra tekrar bir araya gelebilmek dileğiyle...
 
Ahmet açıkçası bence de yeteri kadar iyi olmadı senin açından, ama olsun, umarım dönüşünde dehşet bişeler yaparız! :D
Bence gayet iyiydiniz dün. Sizin zaten kendinize özgü, çok samimi bir havanız var bence. Dün Göktuğ ekstra bir iyiydi, ayrıca Smoke On The Water solosu da çok iyiydi bunu da belirtmek isterim. Umarım başka bir konserde yine beraber oluruz :D
 
Ahmetcım (abıcım :) 1980-1985 :) ) komtanım, sana iyi yolculuklar. oralarda bos durmasın elın ayaan, tepın sureklı her boslukta iyidir bak sen yap.... bu arada dıkkat ettım tek crash senı de bozdu :) ... ben de beceremıyorum artık tek zille (ulan avatarımdakı gıbı olmam gerekirken...).... neyse ayrıca moralını bozmana da hıc gerek yok.... sora kı konserde gorusmek uzere.... esen kal :) :) :) :)
 
Geri
Üst