Schizomania

Goktugcum sen bizde hep vokal olmayacan diye giristik bu islere. Senin eline kimse su dokemez.. Vazgeciyom vokalden.. Ama istersen sana geri vokal yapalim...nasil olur..
 
DaveMustaine_64 demiş ki:
Çok güzel ya.. Harbiden bir kere daha anladım acayip bir gün olduğunu, hiç unutamıcam bu konseri.. Hiç tanımıyoduk bile birbirimizi düşünsenize ya.. Öyle internetten gayet alakasız insanlar doluşup Safranolu'ya gidip konser verdik.. Acayip hoşuma gitti şimdi...
Lan ne gündü ya! :D
harbiden yaa! ulan ne gundu be! ah ah .. guzel gunler... :cry:
 
ewt ya..bak nostalji oldu efkar yaptim bugun gideyim bir pub a da iceyim bir guzel. Neyse ben yarin Turkiye yolcusuyum ucagim dusmezse Cuma aksami 21.45 de Istanbul havaalanina varmis olacagim. Schizomania tekrar toplaniyor yani. Kerem umarim davulcu sorunu cozmussundur ya da cozeriz ben gelince. En azindan benim kaldigimi sure icerisinde bir konser yapalim. Kayitlari tamamlayalim ve yeni besteler hakkinda konusup calisalim biraz. Ingiltere de kayit bekliyor herkes bizden. Burada bir konser icin bulundugum girisi,ler sonucsuz kaldi. Bakalim denemkten yilmamak lazim. Denemeye devam..
 
walla bu gelisimde grubu toparlamak nasip olmadi cunku ben tatildeyken diger millet okuldaydi. Biz burda pek fazla okumadigimiz icin tatil de erken oluyor. Neyse en azindan yeni elemanlar icin bazi kararlar aldik. Basistimiz Kerem uygulamaya gecirecek umarim. Bahar tatilinde yapacagiz bir konser umarim..
 
walla haklisin ahmet in askere gitmesiyle benim ingiltereye gitmem hemen hemen ayni zamana denk gelince biraz oyle oldu./ Ama hele ben bir doneyim baharda baslayacagiz tekrardan. Yarim kalan bir kaydimiz var bir de onu tamamlarsak daha da iyi olacak.
 
sevgili schizomania elemanlari boyle darmadagin olunca sanssizliklar da pesimizi birakmiyor. Genc Bairs MAnco Dernegi 4 Subat 2005 tarihinde Ankara da Baris MAnco ve Cem Karaca`yi anma etkinligi duzenleyecekmis bize de konser teklifi geldi e-mail yoluyla fakat malum ben ingilterede oldugumdan dolayi geri cevirmek zorunda kaldim. Aa niye bizim haberimiz olmadi demeyin...
 
Geri
Üst