Sitede Kedi Beslenmesi

Sitece kedi maması kampanyası mı yapıyoruz diye girip asabım 1500 parça çıktım... eğer alt komşunuzsa "kanuna uygun" olarak belli bir saate kadar gitar çalmak, evde tepinmek, bağırarak konuşmak ve favorim olan gece koltuk değneğiyle gezmek gibi yollarla (sonuncusu kasti değildi faydalı oldu :D) yıldırabilirsiniz, kedim evde biraz hızlı koşsa "evde at mı besliyorsunuz" diye mesaj gönderen alt komşumu 1 hafta içinde susturmuştur.
Kendi rezil veletleri anlaşma uyarınca sitede istediği haltı edebilen ama evindeki canı mobilya gibi kapı dışarı edebilen zihniyete daha da çirkinleşmek isterdim de haksız duruma düşmeyin.
 
Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Site yönetmelikleri kanun değildir öncelikle ve yeni gelen malike tebliğ edilmesi gerekir. Aynı zamanda hukuka ve genel ahlaka aykırı maddeleri siteler yönetmeliklerine koysada uygulama alanı yoktur. İkincisi hayvanlar ile ilgili kural sitelerin ortak kullanım alanlarında da geçerlidir kimse sizin evininizin içine karışamaz. Ancak kişilerin huzur ve sükununu bozma durumu varsa evinizde ve komşularınızı rahatsız oluyorsa polise bindidirler ve şartlarını varsa ceza kesilir ve evden tahliyeniz için dava açılabilir. Ufacık kedinin de siteye ne gibi zararı olabilir. Bu tehditlere kulak asmayın sizi kedi yüzünden evden atamazlar hukuki olarak mücadele verin. Merak etmeyin eviniz kedi evi gibi değilse yani 30 40 kedi gibi abartı bir rakamda kediniz yoksa sizi kedi besliyorsunuz diye kimse evden atamaz
 
Aslında hiçbir şey yapmadan olay çözüldü. Çünkü bunun sitede köpek besleyip zamanında bu yüzden başı ağrıyan birinin yönetime bizi şikayet etmesi yüzünden yönetim tarafından yapılması gereken bir davranış olduğunu anladık. Bir sonuca ulaşmasa bile yönetim kendince bu köpek besleyen kişiye "bak görevimizi yaptık" şeklinde bir mesaj vermiş oldu. Ardı gelir mi zannetmiyorum. Çünkü üzerinden oldukça vakit geçti ve bu süre zarfında aslında sitede ciddi bir evcil hayvan beslendiğini ve bu şikayet eden muhteremin hayvan besleyen herkesi sırayla şikayet ettiğini de öğrendik. Emekli adam kendine bu tarz uğraşılar bulmuş.
 
Öte ynadan tamamen kendinden bağımsız bir yaşam alanında bulunan bir hayvanın varlığından psikolojik olarak rahatsız olup uyuyamayan kişinin yapması gerekn ilk şey bir psikoloğa gidip tedavi olmaktır.

Tam söylemek istediğim şeyi söylemişsiniz, diyelimki bende OKB hastası olduğum için komşumun banyosundaki fayansların simetrik olmayışından rahatsızlık duyuyorum ne yapayım şimdi, gidip balyozu vurayım mı ?
 
Geri
Üst