Fatih MG


98 Yılı hem gitar çalmaya hemde içimdekileri kağıda dökmeye ve besteler üretmeye başladığım yıldır.Müzikle tanıştığım ilk günden beri hislerime tercüman olan bestelerimi üretmekten büyük bir keyif aldım.Grup çalışmaları,piyasa tabir edilen işlerle yoğrulan müzik yaşantım Shaft Club'ta sahne aldığım her biri birbirinden değerli dostlarımla devam etmekte..Evet sitede bulunan şarkıların söz ve müzikleri tamamiyle bana ait ama ortaya çıkartılan eserlerde yalnız olmadığımı belirtmek isterim.Şarkılarımı en az benim kadar seven müzisyen dostlarım gerçekten bana çok büyük bir destek vermekte ve sevgilerini bestelerime katarak onlara yeni bir ruh kazandırmaktalar...

Emrah Yılmaz ( Gitar )
Semih Burcu ( Bass )
Selim Sert ( Klavye, Geri Vokal )
Volkan Tamer ( Davul )


Sevdiklerime Atfen;

Bestelerime gerek üretme aşamasında,gerek fikir,yorum ve sevgileriyle destekte bulunan yakınlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum..

Ailem;
Yetişmemde emeklerini ödeyemeceğim Anneme ve Babama,bestelerimin bir çoğuna ilk yorumlarını yapan kardeşim Dileğe,küçük kardeşim Gizeme..
Kuzenlerim Burak ve Bernaya..
Aile Büyüklerime..

Arkadaşlarım;
Özellikle Slow parçalarımın destekçisi sevgili dostum Berat Nalbanta..

Sevgisi,desteği ve inancı ile şarkılarımı destekleyen değerli dostum Serhat Engüre..

Şarkılarıma ve bana her daim kucak açan sevgili kardeşlerim Ali Serbest,Ufuk Serbest ve Ailesine..

Beste yapmaya başladığım ilk yıllarımda desteğini esirgemeyen Faruk Yılmaz'a ve Ailesine..

Fikirleri ve sevgileri ile desteklerini esirgemeyen müzisyen ve sanatçı Dostlarım; Cihan Gölbaşı,Oğuz Ertok,Grup Yağmur,Sertan Soğukpınar'a

Hayatımın önemli bir bölümüne sevgisi ve emeğiyle iz bırakan Dr.Taha Koç'a ve Ailesine..

Yorumları ile katkıda bulunan sevgili arkadaşım Ozan Yanık'a..


Sonsuz Teşekkürlerimi ve Sevgilerimi Sunuyorum.


Bestelerimin böyle değerli kişiler tarafından desteklenmesi eserlerimin sayısız dinleyiciyle buluşması idealime güç katmakta ve beni çok mutlu etmektedir...


FatihMG - 2007 İstanbul -

-Eserlerin Tüm Hakları FatihMG ' ye aittir-

http://www.myspace.com/fatihmg
http://www.fatihmg.anatolianrock.com/index.htm
Parçaları buradan indirip dinleyebilirsiniz beğenirseniz parçaları ayrıca bana öm yada msn yolu ile ulaşıp diğer parçalarınıda size gönderebilirim bakalım nasıl bulcaksınız Studio Metropolis Tayfasını seviyorum gerçekten ;)

Vodoo Bar(Kadıköy)'den bir kesit


Grup Elemanları


Emrah Yılmaz (Elektro Gitar)

83 yılında dünyaya gelen Emrah Yılmaz bestelerime olan bağlılığı ve inancıyla bana her daim güç katmaktadır.Gitarın perdeleri üzerinde uçarcasına gezen ve ruhunu sololarında hissettiren Emrah İTÜ Konservatuar Ses Mühendisliği öğrencisidir.Dostumun favori bestesi belkide binlerce kere dinlediği Benim Gibi Olma'dır..


Semih Burcu (Bass Gitar)

83 doğumlu olan Semih Burcu anlatılamaz mütevaziliği yanında yarınların Bass üstadları arasında anılacak yeteneğe sahiptir.Aktif olarak Piyasa içinde müzisyenliğini icra eden değerli dostumun favori bestesi nakarat kısımlarında back vokallerini kimseye kaptırmadığı; Senin İçin dir.


Volkan Tamer (Davul)

83 doğumlu Volkan Tamer müzisyenliği yanında 2 senedir iş adamlığı pozisyonunda hayatını sürdürmektedir.Kadıköyde Stüdyo Metropolisin sevecen sahibi olarak bulunan Volkan desteği ve sevgisi ile her daim yanımda yer almıştır.
Volkanın favori bestesi ; Gel Sevgilim Ol dur.


Selim Sert (Klavye)

82 doğumlu olan Selim Sert üstün müzik yeteneği ve kulağı ile hayranlık duyduğum sevgili dostumdur.Bestelerime karşı olan sevgisi ve kattığı renk ile desteğini esirgemeyen Selimin favori parçası Senin İçin dir.
Not: Selim öğrenimi sebebiyle yurt dışında ve onu çok özledik:)

[Abi sizden öğreneceğim o kadar çok şey varki daha hepinize çook ama çook teşekkürler harikasınız siz]
 
Geri
Üst