Edwards Marka Les Paul Gitarlar Hakkında

Başlıkta da yazdığım gibi Edwards marka Les Paul hakkındaki görüş ve bilgilerinizi bekliyorum.Daha önce kullanan yada herhangi bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
 
Aynen Hakan'ın belirttiği gibi Edwards E-LP-125SD modeli var bende. İşçilik kesinlikle kaliteli, sap profili ise oldukça rahat. Strattan sonra kısa bir süreliğine biraz garipsedim ama çabuk alıştım.

Köprüde manyetik olarak Seymour Duncan SH-4, sapta ise SH-1N var. Gotoh tunerlar mevcut. Rezonans gayet düzgün ve hissedilir derecede. Long Neck Tennon özelliği var. Finish'i gayet profesyonel yapılmış.

En güzeli ise gitarın hafif olması. Gerçekten bir Les Paul'den beklenmeyecek derecede hafif.

Solak olmamdan dolayı şimdiye kadar sadece 4-5 Les Paul deneyebildim. Epiphone, Studio, Standart ve Custom olarak. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu gitar kesinlikle Studio modelinden kalite olarak üstün. Standart modeli ile yarışabilir hatta, bir gün fırsatım olursa kafa kafaya denemek isterim.

Bütçe tarafında Les Paul Studio mertebelerinde iseniz kesinlikle bunu düşünün derim. Hatta düşünmeyin alın.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Hocam bir süredir aklımda olan bir gitar fakat Türkiye de malesef hiç bulunmuyor satılık olarak sadece 2 tane görmüştüm daha önce.O yüzden nasıl bulucam onuda bilmiyorum.Yani ebay üzerinde birkaç tane var fakat işte kargodur falan filan nasıl olur bu iş bilmem.
 
Ben Ebayden aldım. Evine kadar kargo geliyor gümrük vergisini de evinin kapısında ödüyorsun sıkıntı olmuyor. Ebayde Yasoohmusic diye bir satıcı var güvenilir birisi ben oradan aldım.
 
Fujigen de iyidir. Solak olmamdan dolayı deneyemedim hiç ama yorumlar güzel. Neo Classic serisi artık kendi web sitesinde görülmüyor kaldırmışlar mı acaba?

Fujigen Gibson'la yakın ilişkileri olan bir firma (Gibson'ın Japonya'daki lojistik operasyonlarını yapıyorlar ve Japonya pazarı için bazı Gibson alt markalarını üretiyorlar). Gibson'ın isteği üzerine bu modelleri uluslararası web sitelerinden kaldırdılar ve Amerika pazarına satmıyorlar. Ancak Japonya (ve Türkiye gibi bazı başka pazarlar) için üretim ve satış devam ediyor. Solid maun gövde, kalın akçaağaç kapak, Gotoh aksamlar gibi bu fiyat seviyesinde pek kolay bulunmayan spesifikasyonlar ve Fujigen'in işçiliği sayesinde FGN Neo Classic serisinin yüksek kaliteli Les Paul arayanlar için fiyat / performans açısından çok iddialı olduğunu söyleyebiliriz.
 
Merhaba üstad. Ebaydan aldım demişsin ya gitarı. Kaç günde geldi. Birde kargo sağlam yapılıyormu? ayrıca gitarın fiyatının üzerine % kaç gümrük vergisi koyuyorlar üstad?

Yaklaşık 1 ayda geldi, kargo gayet sağlamdı case ile almıştım. %20 vergi eklenmişti. Fakat artık bildiğim kadarı ile paypal olmadığından ebayden alamama durumu var iy araştırmak lazım.
 
Geri
Üst