CORT EVL X4 üzerine...

Fiyatına göre 4-4lük bir gitar o kadarını söyleyim.Klavyesi gayet rahat tonlarıda çok hoş 3 tane emg manyetiği var zaten.Ne zaman çalsam elimden bırakamıyorum o derece yani.
 
ben 3 gün önce edindim bir tane.ilk olarak söyleyeceğim tonları çok sert.neredeyse clean tonları bile drivelı gibi:) sert bir ton tercihinse gayet güzel bir gitar.klavyesi falan oldukça güzel.işçiliği de fena değil.yani eline aldığın zaman ben sağlamım diyor gitar.coil tap(sanırım adı buydu) ile gayet güzel clean tonlar elde edebiliyosun.eğer diyorsan ki ben metal ve türevlerini çalmak istiyorum sana uygundur.ama benim aldığım gitarda vardı sanırım bu ve üstteki mi fretlere çarpıyor.çarpmaması için telleri yukarı çektiğimde ise teller yüksek geliyor onun için içime sinmedi.bu tek bir gitar için böyle diğerlerinde yoktu ama bana bu denk geldi şans işte.alırsan şimdiden hayırlı olsun.
 
Berkay, eğer yanlışlık yoksa mevzu EVL-X4 üzerine. Bu model 2007'de ilk defa çıktı. Yukarıdaki arkadaş belki de Türkiye'deki ilk sahibidir... Bildiğin X serisinin (sendeki X-9'u baz alabilirsin) EVL kılıklı hali...

EVL-K4, normal KX serisinin EVL kılıklısı oluyor.
EVL-KX4 diye bir model yok.

Bu da başlık konusu olmuş EVL-X4 (2007):

EVL-X4.jpg
 
Geri
Üst