Kaotik

kendilerini StudioLive`da Kargo`dan once izledim.. ne yalan soylim, boyle basarili olacaklarini tahmin etmiodum.. iyi bir grup.. basarilar dilerim kendilerine.. ;)
 
vay be çok güzel ya fotoğraflar falan, adamlarım işte, elimde büyüdü türker benim, burak da maenin ellerinde büyüdü, can da çağdaş blues brotherın ellerinde :p sercanı da cami avlusundan çaldık :p :D

her gün 50 defa oluyor bu ama başarılarınızın devamını diliyoruz tekrardan ahenknen :) cover ölmez vatan bölünmez ;)
 
Sagolun arkadaslar :) bir kaç plan hatasından dolayı cok yorulduk 8O , ama su söyledikleriniz hepsini unutturdu... Kaotik le kalın esen kalın :twisted:

A bu arada ne münasebet sercan benim elimde büyüdü ;)
 
COOK ONEMLİ!!!

Buradan cocukluk arkadasım Burak'a, sonra beraber büyüdüğüm sevgili kuzenime. sercan biraderime ve de tabiki gitar kardesim Türker'e, ve de unutmadan Tuna ve Okan'a duyurulur...Gözümüz aydın:
YER AYIRTILMISTIR!!!!!!
(Türker gözümüz aydın kardesim :))
 
Re: COOK ONEMLİ!!!

RaXeL_ demiş ki:
Buradan cocukluk arkadasım Burak'a, sonra beraber büyüdüğüm sevgili kuzenime. sercan biraderime ve de tabiki gitar kardesim Türker'e, ve de unutmadan Tuna ve Okan'a duyurulur...Gözümüz aydın:
YER AYIRTILMISTIR!!!!!!
(Türker gözümüz aydın kardesim :))

vay kardesim sole felekten bir gece calalım :) :) Gozumuz aydın...
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Bu çekemezlilik mi? yoksa sakat bi şaka mı? login olayları fln... emekleriyle gelen insanları bu şekilde karalıyamassınız... ztn onların da hiç salladığını düşünmüyorum... ( di mi? sizn hakkınıza yorum yapmiimde)
 
yarışma yenilmez kazanılır önce bunu öğretmek lazım insanlara :D kolay gelsin kaotik gurur duyuyoruz :) bizede aynı mesaj gelmiş :) aldırış etmeyin müziğinize konsantre olun sevgiler saygılar..
 
Sevgili Kaotik ekibi...

Sanırım aynı mesajı bu ''korkak çocuk'' sizede yazmış...

Sizede kısa bilgi veriyim...
Sevgili bas gitaristimiz Anıl'ın net kafeden ''log out'' yapmadan ayrılması sonucu...''Haysiyetsiz bir çocuk'' sizede Anıl'ın nickname i üzerinden bu rezalet mesajı atmıştır...

Anıl'ın olayla uzaktan yakından alakası yoktur...
Başarılar diler,sevgilerimizi sunarız...
 
selamlar arkadaşlar.. Cem sağolsun durumu anlatmış ama bende tekrarlayım istiyorum; mesajın atıldığı saatlerde ben derin6 grubu ile provadaydım.. önceki gün internet kafede sanırım logout olmayı unutmuşum..

ondanda öte düşüncelerimi böyle korkak bir tavır ile dile getirecek kadar kendime güvensiz değilim çok şükür.. bu saçma hareketi yapanı bulup önce kendime sonra size teslim edeceğim merak etmeyin :)

cem sanada teşekkür ederim kardeş böyle bi olayı kısa sürede bana haber verip durumu düzelttiğin için..

başarılar diliyorum.. yinede kusura bakmayın.. görüşmek üzere..
 
Arkadaşlar günümüz neşelendi :D olur böyle şeyler...

ke-di çok sevdiğim bir arkadaşımın abisidir ne kendisinden nede grubundan böyle bişey geleceğini düşünemeyiz zaten
ben profile dikkat etmemiştim ;) (onurcana slmlar)

Tekrardan hepinize çok teşekkürler...

Ama yarışma bu neticesinde birileri kazanıcak... Büyütmemek lazım...
 
16 Nisan Studio Live'de gerçekleşen Kaotik'in sahne performansı & Kargo cover yarışmasının ödül töreni resimleri, Marilyn Monroe canlı performans ve ödül töreni videoları için http://www.kargoonline.com/cover/ adresi kullanılabilinir.

Elbette resimlerin büyük halleri için üstlerine tıklayınız. :)
 
Geri
Üst