Uyku Için Bilek Ateli

Selam arkadaşlar bilek ve koldaki tendonları biraz incittim sanırım. Ama genel olarak her gece uyurken koluma bileğime falan kafamı koyup yatıyorum. Her uyandığımda sızlama oluyor. Uyurken bunu önleyecek yada azaltacak atel bileklik önerisi arıyorum. Malesef google aramalarımda bir sürü çeşit çıktı ama hangileri yatarken uygundur çözemedim.
 
Aman diyeyim kardeş, sakın tavsiye ile atel kullanma. Çok daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin. Mutlaka bir doktora git, hangi atel olacağına doktor karar versin. Hepsi birbirine benziyor diye aldanmamak lazım. Tıpkı gitarlar gibi :) gitarlarında aşağı yukarı görünüşleri aynı ama kullanım alanları çok farklı. Biri Blues için uygunken diğeri Metal için olabiliyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Ya doktor bana bileği hafif yukarda tutanı önermiştide. Bunların uyurken olan versiyonlarıda varmış onu bulamadım. Zaten çok sıkmayacam dinlendirme ve zedelenme için.
 
Anladığım kadarıyla carpal tunnel sendromuna baslangıc yapıyorsun. :) 1,5 yıl çektim acısını 1,5 yıl bas parmagımı oynatamadım. Ne olur ne olmaz sen gene doktora bir danış derim ben.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Yok carpal değil onun testini yaptırmıştım gerçi testin üzerinden çok geçti ama. Belirtiler aynı değil. Ağrı var uyuşmadan ziyade. Çalışırken ısınmadan cok kastım sağ bileği. Birde uyurken çok üstüne yatıyorum. Doktorda ilgilenmiyor özele gitmem lazım sanırım. Devlet film çekip 2 ilaç yazıp salıyor.
 
Geri
Üst