Jamup Pro Ve Bias Hakkında (yardım)

Merhabalar,
Uzun bir süredir Ipad üzerinden JamUp Pro ve Bias programlarını kullanıyordum ve hatta pek çok Expansion paketi almıştım.
Fakat geçenlerde Ipad'im bozuldu ve kullanamıyorum. Bunun yerine şuanda telefon üzerinden programları kullanıyorum fakat ipad'de kullandığım expansion paketlerim aktif değil.
Bunları aynı Apple Store üyeliğimle telefonumda da aktif edebilir miyim?
Edebiliyorsam eğer nasıl yapabilirim?
Yok hayır edemiyorsam bu aldığım ek paketler sadece kullandığım ipad'demi geçerli oluyor acaba?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Merhabalar,
Konuyu hemen yazdıktan sonra aktif olmayan amfi - pedal vs paketleri aktif hale getirmeyi başardım :)
Yine de teşekkür ediyorum yorumunuz için.
 
Arkadaşlar,

Diğer kullanıcıların da benzer problemler yaşayabileceğini değerlendirerek, konuyu eski haline getirdim...

Sevgiler ve saygılar...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Öyleyse sorun ve çözümüyle ilgili biraz daha detaylı olarak yazayım =))

JamUp Pro için satın aldığım ek paketleri Ipad'im bozulduktan sonra kullanamıyordum (Ek paketleri ipad üzerinde satın almıştım). Daha önce de telefon üzerinden JamUp store'da ''Restore Purchase'' seçeneği ile güncellemeye çalıştım fakat sürekli hata veriyordu ki muhtemelen internet bağlantısı problemim olabilir. Aşağıda 3 adım da sahip olduğunuz ek paketleri nasıl aktive ediyorsunuz yazıyorum.

- Expansion Paketlerin aktif olmadığı tlfn, ipad vs üzerinden programın Store kısmına giriniz. Ve orada üst köşede bulunan Restore Purchase seçeneğini seçiniz. (bazen hata verebiliyor ya da o an için işlemi yapamıyor yılmadan deneyiniz)
- Sonrasında amfi modülleri ya da aldığınız ek paketler halen aktif görünmüyor olduğunu göreceksiniz. (Program içerisinde aktif olmayan amfi ya da pedallar gölge şeklinde görünmekte.)
- Satın almış olduğunu ve aktif olması gereken amfi ya da pedalları seçin ve Amp/Fx menüsüne dönün (Burada hala aktif değilmiş gibi gölge şeklinde görünmekte) ve seçtiğiniz Amfi modelini de-aktif ve aktif olacak şekilde seçtiğinizde sahip olduğunuz paketleri kullanabiliyorsunuz.

Henüz Ipad üzerinde ayarladığım Preset'lerime ya da indirdiğim/Bias üzerinden düzenlediğim Amfi modellerine ulaşamadım ama en azından paketler aktif şuanda.
Umarım birilerinin işine yarar.
 
Geri
Üst