Input - Ankara

C

cozsoylu

INPUT



2006 yılında kurulan grup Brit Rock ve Alternatif Rock tarzında müzik yapmaktadır.



Grup Üyeleri ve bulundukları okullar:



Ceyhun Özsoylu(1988): Gitar-vokal – ODTÜ Endüstri Mühendisliği

Fırat Büyüktaşkın(1988): Bas gitar – Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi

Ali Alemdaroğlu(1988): Gitar – ODTÜ Makine Mühendisliği

Mustafa Namoğlu(1989): Davul – Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri



Grubun kısa özgeçmişi ve daha önce yer aldığı organizasyonlar:

Önceden tanıdığımız, her biri müziğin içinde yer alan Brit rock’ı yaygınlaştırmak için çalışan geleceği parlak gençleriz. 2006 yılında bir araya geldik ve işler bizim için yolunda gitti. Okul şenliklerine ve bir iki rock bara katıldık grup elemanlarının hepsinin önceden konser tecrübesi vardı ve birlikte seyirciyi coşturma özelliğimizin olduğunu düşünüyorum..



Bilkent Marmara Restaurant

Biziz Rock Bar

Milli Piyango Anadolu Lisesi
 
asdasdasdoc9.jpg
 


Ankara'nın yaş sınırı olmayan ilk amatör grup festivali Fest-i Rock 7 Nisan Cumartesi saat 16.30'da Mithatpaşa 75. Yıl Kültür Merkezi'nde... Morganizasyon ve Dali Organizasyon işbirliğiyle yapılacak festivalde yedi grup sahne alacak ve 6 saat boyunca izleyenleri rock müziğe doyuracak. Yaş ve eğlence sınırı olmayan Fest-i Rock'ta görüşmek üzere...

BİLETLER KIZILAY KONUR SOK. İMGE KİTAPEVİNDE VE ODTÜ ARKADAŞ KİTAPEVİNDE....

çıkacak gruplar

apoplexy
the beastary
katharsis
sepya
ınput
fırtına
radian

Adres: Mithatpaşa 75. Yıl Kültür Merkezi Mithatpaşa caddesi No:18 Çankaya/ANKARA
 
belirtmek gerekirse; Ankara grubuyuz.alternatif,brit-indie rock,punk falan çalıyoruz.tarzımıza güveniyoruz.bizim gibi bu tür müzikten hoşlanan insanları konserlerimize bekliyoruz.konser haberlerimizi bu başlıktan takip edebilirsiniz.edin :)
stay input :)
 
Arkadaşlar tarzının güzel kaliteli bir tarz umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz..Konser başarılar..Kolay gelsin..

Not: Sanırım ilk 18 yaş altı fest değil doğukan diye bi arkadaşta bu tarz bişey yapmıştı if te ama bu daha sağlam olmuş açıkcası.Kolay gelsin Morganizasyon :) Sevgiler size Egemen :)
 
fest-i rock konserine gelip bizi dinleyen herkese teşekkür ederiz ilerde yeniden görüşmek dileğiyle..
 
yaza kadar verebildiğimiz kadar konser vermek istiyoruz.dün izleyenlere sesleniyorum.eğer beğendiyseniz dahası da var.zaman yetmediği için çalmak istediğimiz şarkıları çalamadık.başka konserlerimizde görüşür çalar oynarız.hadi görüşürüz.
 
Fırat..Ali.. Ceyhun..Bi insanın bütün eski arkadaşları bir grupta toplanır mı :) Ortaokuldan Fırat'ın bass yıldızı olucağını anlamıştım zaten..Ali de öyle :) .. Bi daha ki konseri kaçırmicam..51PromiL den sevgiler..
 
ooo gençler hızlı giriş yapmışsınız eyvallah...umarım hep böyle gider...henüz sadece ceyhun-fırat ikilisiyle tanışmış bulunmakta olup,(isimleri yanlış hatırlamıyorum umarım? :S ) umarım grubu tam kadro olarak izleme şansını yakalarım sahnede=) başarılar arkadaşlar...
saygılar, selamlar...
imza: Bora'nın cumartesi satış koyup, piiz'i izlemeye giden arkadaşı;P
 
ozgun1907 demiş ki:
Fırat..Ali.. Ceyhun..Bi insanın bütün eski arkadaşları bir grupta toplanır mı :) Ortaokuldan Fırat'ın bass yıldızı olucağını anlamıştım zaten..Ali de öyle :) .. Bi daha ki konseri kaçırmicam..51PromiL den sevgiler..
he he :) ortaokuldaki futbol maçlarından anlamıştın deil mi bas yıldızı olacağımı :) senle özgür ün müzik kariyerimdeki yerlerinizi hiç unutmayacağım.birlikte nice 51promiL lere input ca :p
 
Geri
Üst