Rockfabrik Effects-mind Abuse High Gain Distortion

Mind Abuse üç band ekolayzıra sahip çok yüksek kazançlı(high gain) bir distortion pedal-preampıdır. Üç ayrı distortion karakteri arasında geçiş yapılabilmesini sağlayan bir anahtara ve çok dinamik bir kazanç potansına sahip olması sayesinde her türlü rock, metal ve türevleri için gereken tonu sağlayabilmektedir. Gerekli olan tek şey iyi bir clean ton sağlayabilecek bir amplidir. Pedal diğer pedallar gibi ampliler ile veya doğrudan power amplilere girilerek de kullanılabilir. 9 volt ile beslenen pedal içerisindeki konverter sayesinde gerilimi 18 volta yükselterek zengin harmonik içerik sağlarken, dahili voltaj regülatörü sayesinde adaptörlerden kaynaklı gürültü problemlerini tamamen ortadan kaldırır.
Teknik özellikler;
Giriş empedansı:
1M ohm
Çıkış empedansı: 150 ohm
Nominal giriş gerilimi: 9V
Nominal giriş akımı: 70mA
Güç konnektörü: negatif merkez 2,1x5,5 mm
Boyutlar: 120x100x35mm
True bypass
3 band ekolayzır
Ters akım koruma

Ayrıcalıklı özellikler;
3 yollu distortion karakter anahtarı
Dahili voltaj regülatörü
Gümüş kablo ve lehimler

Alman Wima, Japon Panasonic ses kondansatörleri
Amerikan Vishay yüksek frekans dirençleri
Altın kaplama elektronik kartlar
Amerikan Amphenol konnektörler
Alpha potanslar
Japon Miyama switchler






Fiyat: 199 Dolar

Sipariş: plutonmusic.com, mydukkan.com adreslerinden satın alabilir veya [email protected] adresine mail atarak sipariş verebilirsiniz.

Rockfabrik Effects (@rockfabrikeffects) • Instagram photos and videos
Rockfabrik Effects | Facebook
 
Son düzenleme:
IMG_8382.JPG
 
Yerli malı yurdun malı dedik ama fiyat sanki yüksek gibi :) siz nasl düşünüyorsunuz ?
o aralıkta insanın akılını çelebilecek oldukça fazla alternatif yokmu?
Aslında ilk başta öyle gelebilir, ben amptweaker tight metal pro ile karşılaştırmıştım performans olarak mind abuse prototipi daha üstündü açıkcası...tight metal pro usa fiyatı 300 dolar tr fiyatı 1500 tl civarı olması lazım...mind abuse da en beğendiğim taraf da fotoğraflarda pek görünmüyor gibi sanki ama 3 farklı ton seçeneği olması gerçekten apayrı 3 pedal gibi oluyor..ton yelpazesi çok geniş gerçekten...

benzer fiyatta neler alınabilir diye düşünüyorum bogner ubershall distortion ı var ama full gaini bana yetersiz gelmişti kadıköy de denemiştim...amt P2 E2 vb ile karşılaştırma yapılabilir sonucu merak ederim...
 
Yerli malı yurdun malı dedik ama fiyat sanki yüksek gibi :) siz nasl düşünüyorsunuz ?
o aralıkta insanın akılını çelebilecek oldukça fazla alternatif yokmu?
Fiyat Türkiye şartlarında yüksek ama muadilleri ile kiyasliginda hem çok daha kaliteli hem de daha uygun fiyatlı. Belki de ben bilmiyorum, mesela bu fiyatlarda alternatif bir butik üretim distortion pedalı örneği verebilir misin ?
 
Geri
Üst