Amplitube Live?

Merhaba arkadaslar Amplitube Live hakkinda bilgisi olanlar var mi acaba? Daha cok ne tur tonlari barindirmaktadir, tek basina calistirilabilir mi ( onceki yazilimlari olmadan ), ve Amplitube 2 nin fiyati yaklasik 400 euro iken Live versiyonu neden 99 euro dur? Bilgisi olan varsa ve paylasirsa cok sevinirim.Tesekkurler...
 
ben kullaniyorum ama guitar rig yazılımını daha başarılı buluyorum tonları daha güzel bence. Amplitube için önceki yazılımları falan gerekmiyor, kur kullan fakat ses kartın desteklemiyorsa asio4all driverını indirip onu kur ve amplitube da o diverı göster o zaman 1 ms falan gecikme ile çalabilirsin. 400 dolar olabilir... bi tiyo daha vereyim www.warez-bb.org dan edinmeyi deneyebilirsin ;) ben bu programlar ile çaldıktan sonra anfimi ve pedalımı bi tarafa attım :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Tesekkurler :). Bu arada mac kullanicisiyim belirtmeyi unutmusum. O yuzden linklerin bana pek bir faydasi olmuyor. Live versiyonunun fiyati hic fena degil. Fakat live in demosuna da ulasamadim internetten.Sert soundlar alabilecegimi bilsem alacagim.Ama gozum kapali da almak istemiyorum acikcasi.
 
Geri
Üst