Cin Seddi

cinfrontcover.jpg


CİN SEDDİ’NİN İLK ALBÜMÜ “HER ŞEYE EVET DİYEMEM” İLE “HAYIR!” DİYEBİLMEK YOLUNDA İLK ADIM...

Cin Seddi’nin “HER ŞEYE EVET DİYEMEM” adlı ilk albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

Siz de “hayır” diyemeyenlerdenseniz albümü dinledikten sonra her şeye evet dememeye hazır olun...


2003 yılında Ankara’da kurulan Cin Seddi, yıllardan bu yana sürdürdükleri çalışmalarını "Her Şeye Evet Diyemem" adlı ilk albümlerinde topladı.

Tüm söz ve müzikleri Özlem Altınışık ve Uğur Çakar'a ait olan 12 şarkılık Her Şeye Evet Diyemem'in masteringi Him, Nightwish, Amorphis, Sentenced gibi dünyaca ünlü grupların mastering’ini yapmış olan Mika Jussila tarafından Finlandiya’da Finnvox stüdyolarında gerçekleştirilmiştir. Kayıtları ve mixleri Studyo d' de Deniz Durdağ tarafından yapılmıştır. Albümdeki 7 parçada klavyelerde ve elektronik düzenlemelerde 2008 Halıcı Beste Yarışması'nda birinci olan Olcay Demirci eşlik etti.

Özlem Altınışık’ın vokal yaptığı grupta, Uğur Çakar ve Tunç Apatay gitar, Burak Sezgin bas, Ufuk Bulut ise davul çalıyor. 2007 yılında Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen “9. Battle of the Bands” yarışmasında Jüri Özel Ödülü alan grubun bu ilk albümünün ismiyse Özlem Altınışık’ın üniversiteye girdiği yıllarda “her şeye evet diyen insanlar”ın psikolojisi üzerine yazdığı denemeden yola çıkılarak konuldu.

Cin Seddi-Her Şeye Evet Diyemem(2009)
1-Süslü
2-Tarihin En Büyük Yalanı
3-Adım Ne
4-Öğret Bana
5-Hazır mısın
6-Kumdan Kaleler
7-Hayat ve aşk
8-Kaç Para
9-Gün Doğana Dek
10-Bu Rüya
11-Benim Ruhum Cam Bir Ev
12-Her Şeye Evet Diyemem


www.cinseddi.com
 
aaaa meraba,sizi Cumartesileri Yolcu'da dinliyordum,süper bi grup, Özlem çok iyi başarılı tabii siz de, Evanescence'ı Şebnem' i harika yorumluyor,bence gelecek vadediyorsunuz. ama sanırım başka barda çıkmıyorsunuz neden? Bence herkes sizi tanımalı.Ankara'da böyle bi grup ,böyle bi vokal pek yok.Geldim yolcuya yoktunuz,tatildeymişsiniz,yeniden çıkacak mısınız?Hadiiiiiiiiii geliiin.
 
selam cin seddi
sizi kesfettigimden beri müptelaniz oldum. Hele Vokalist Özlem'in Kendisine de sesine de hastayiz arkadaslar olarak. Bu arada grubun gitaristi karizmasini da gitarini da konusturuyor. Ankarada'ki barlardaki gruplar aras1ndaki gördügüm tek Pod Xt kullanan adam vallaa. Devasa bir pedali var önünde. Wicked Game'in sonunda herhafta yaptigi dogaclama soloyu izlerken 10 bira bitirebilirim. Sizi dinlemek süper zevkli.
Özellikle Özlemii... Görüsmek hatta tanismak üzere...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Allerji, Sayko çok teşekkürler...
Övgüleriniz bizi bahtiyar etti :D

çok yakında yeniden başlıyoruz, çok özledik sizleri...

!özlem! şu foruma gir artık bak herkez senden bahsediyor ;)
 
**ben de yolcu da dinlemiştim sizi..evanescence coverı çok başarılıydı .. benim hafızaya bile yer ettiğine göre...gene bir yolcu akşamında grşmek üzere..iyi bakın kendinize arkadaşlar :)
 
sevgili umut mesajın için teşekkürler...
siyah8'i ilgiyle takip ediyoruz umarım sizinde herşey gönlünüzce olur :)

sevgili tansel kayıtlarınız çok güzel, mesajın için çok sağol...
çok yakında yeniden bu garip şehrin (ismi ankara) akşamlarında görüşmek üzere...artık bizde yerimizde duramıyoruz valla.. :cigara
 
çağrı, mesajın için teşekkürler dostum, Taklamakla'ya başarıların devamını dilerim, umarım yakında sizi yeniden grubumla beraber dinleme şansı bulacağız... :metal

loby mesajın için teşekkür ederim...

sevgili arkadaşlar yakında, yeniden başlarken bazı sürprizlerimiz var...
söyleyim mi özlem? bestelerimizi de ekliyoruz playliste deyim mi? ;)
 
vaaay !!!beste çok yakışır sizin gruba arkadaşlar...merakla bekliyorum çalışmalarınızı..umarım sözler de türkçedir de ayrı bir güzellik katar melodilerinize kelimeleriniz..bu arada klavyecinize nooldu..web sitesinde gözükmüyor da???
 
Ben 7-8 ay önce dinlemiştim ilk olarak.
O zamanlar Kargo'dan Boğaziçi çalmıştınız.
Sonuna eklediginiz solo çok iç höngürdeticiydi.
siz de öyle çalmıştınız gayet güzel yani.
Sonradan mayıs ayında tekrar geldim Yolcuya. O şarkıyı bekledim.
Yoktu. Repertuardan mı çıkardınız ki.Gecenin 2 sinde
o parçayı dinlemek çok güzel oluyor dogrusu..
 
Istanbul'dan

Bu arada söylemeyi unuttum. Ben arada bir istanbul'dan geliyorum. Gelip sizi dinlemek bir zevk oluyor dogrusu. Hatta ben varken bestelerinizden birini barda çalmislardi. Gayet profesyonel bir kayitti. Ve cok saglam bir parcaydi. Özlemin sesini duyunca gidip dj e sormustum. Tekrar gelmek ve dinlemek isterim. Basarilar.
 
Merhaba,Yazan ve bizi bekleyen tüm arkadaşlara yorumları için çok teşekkür ederim.Akıllarda kalmak güzel. :oops: Hele İst'dan gelip...

Evet uzun süredir davulcu problemimiz vardı fakat sonunda yine grubu beşledik.En kısa zaman da tekrar görüşeceğiz. :elsallaa Yine Cin Seddi;

Klavye:Levent
Davul:Canberk
Bas:Umut
Gitar:Uğur
Vokal:Özlem

olarak devam edecek...Çıkış tarihimizi yine bu siteden haber veririz.Bu arada klavyecimiz hala aynı ii de dans eder kendisi :dans
 
Selammmlarrr... :tap:
Evveet. Dün aksam Yolcu'ya girerken ilanınızı gördüm. 8O :beer
Gerrrçekten grafik tasarımı muhteşem olmuş ilanın:)
sizin el çizimleriniz mi onlar... :alkıs
Hadi bakalım, Geleceğiz... Cuma görüşmek üzere...
 
Geri
Üst