Cin Seddi

slm
geçen sene tesadüfen 84 ile birlikte izlemiştim sizi
sonra vega konserinde, gerçekten seçtiğiniz parçalar ve besteleriniz süperdi, sahneniz de çok iyi, takip ediyorum sıkça bekliyorum istanbula.
vokalinize ayrıca sevgiler :)özlemmmmmm:)
 
albumpicphpao9.jpg
 
cinfrontcover.jpg


CİN SEDDİ’NİN İLK ALBÜMÜ “HER ŞEYE EVET DİYEMEM” İLE “HAYIR!” DİYEBİLMEK YOLUNDA İLK ADIM...

Cin Seddi’nin “HER ŞEYE EVET DİYEMEM” adlı ilk albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

Siz de “hayır” diyemeyenlerdenseniz albümü dinledikten sonra her şeye evet dememeye hazır olun...


2003 yılında Ankara’da kurulan Cin Seddi, yıllardan bu yana sürdürdükleri çalışmalarını "Her Şeye Evet Diyemem" adlı ilk albümlerinde topladı.

Tüm söz ve müzikleri Özlem Altınışık ve Uğur Çakar'a ait olan 12 şarkılık Her Şeye Evet Diyemem'in masteringi Him, Nightwish, Amorphis, Sentenced gibi dünyaca ünlü grupların mastering’ini yapmış olan Mika Jussila tarafından Finlandiya’da Finnvox stüdyolarında gerçekleştirilmiştir. Kayıtları ve mixleri Studyo d' de Deniz Durdağ tarafından yapılmıştır. Albümdeki 7 parçada klavyelerde ve elektronik düzenlemelerde 2008 Halıcı Beste Yarışması'nda birinci olan Olcay Demirci eşlik etti.

Özlem Altınışık’ın vokal yaptığı grupta, Uğur Çakar ve Tunç Apatay gitar, Burak Sezgin bas, Ufuk Bulut ise davul çalıyor. 2007 yılında Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen “9. Battle of the Bands” yarışmasında Jüri Özel Ödülü alan grubun bu ilk albümünün ismiyse Özlem Altınışık’ın üniversiteye girdiği yıllarda “her şeye evet diyen insanlar”ın psikolojisi üzerine yazdığı denemeden yola çıkılarak konuldu.

Cin Seddi-Her Şeye Evet Diyemem(2009)
1-Süslü
2-Tarihin En Büyük Yalanı
3-Adım Ne
4-Öğret Bana
5-Hazır mısın
6-Kumdan Kaleler
7-Hayat ve aşk
8-Kaç Para
9-Gün Doğana Dek
10-Bu Rüya
11-Benim Ruhum Cam Bir Ev
12-Her Şeye Evet Diyemem


http://www.facebook.com/video/video.php?v=54237141478&oid=6422930406
 
teşekkürler;)
Cin Seddi'nin resmi web sitesi " www.cinseddi.com" açıldı. Her türlü bilgiye ulaşabilir, foruma katılabilirsiniz.
sevgiler...
 
Anti_aaaa demiş ki:
Geçenlerde Stars On izlerken gördüm albümünüzü çok güzeL olmuş favori şarkılarıma sizide ekleyeceğim. Umarım daha daha iyi yerlere gelirsiniz

Teşekkürler fakat bir düzeltme yapmak uygun olacaktır sanırım; Stars On'da yayınlanan klip, grubumuzun yaklaşık 4 sene önce çektiği bir demo kliptir. Albümle pek alakası yok yani. Albümde Hayat ve Aşk şarkısı var ama demo kliptekinden çok farklı...
 
Geri
Üst