Recycle

Bu cuma geleceğim büyük ihtimalle. İlk kez izleyecektim Recycle'ı ama kısmet olmayacak sanırım.
Neyse umarım bir süpriz yaparlar. Burdan da iletmiş olalım ;)
 
Amanııııın ne geceydi yav :)

O kadar çok eğlendikki ancak kendimize geldik, ne kadar içtiğimizi ne kadar dans ettiğimizi bilemiyoruz.

Grup elemanları için söylenecek hiç bir şey yok, hepsi Ankara 'da yetişen kaliteli müzisyenler, zaten deneyimleri ve kaliteleri de sahnalarine fazlasıyla yansıyor. Bu nedenle vay efendim davul böyle iyiydi, bass şöle güzeldi, vokal böyleydi diye ahkam kesmeyeceğim ama şunu söyleyeyim ki bayıldım.

Zaman zaman sahneyi baya bir taciz ettik ama umuyorum ki samimiyetimizi anlamış ve bizlere kızmamışsınızdır :) tam bir enerji patlamasıydı ve olan size oldu zannımca :)

Ama şunu söylemezsem çatlarım Koray ve Emrah'ı özellikle dinlemeyi öslemişim valla harikaydı.

velhasıl güzel gece için çok teşekkürler, ama bilinizki kafama bir kez daha terli mendil atılırsa karşılığı da gelecektir hani sonra papaz olmayalım :):):):)

"hoplatın biziiiii"

Haftya görüşme üzere :):):)
 
Haber : re-recycle :)

2002 yılında kurulan ve Biberon'da programına başlayan Recycle'ın eksi kadrosu şöyleydi :

Egemen Ünal - Davul
Murat Erk - Bas
Kıvanç Kaytanlı - Gitar
Ferhat Şahin - Klavye
Yusuf Akbuğa - Vokal (Recycle isim babası)

1 sezon çalan grup çeşitli nedenlerle dağıldı. Ve fakat yıllar sonra Egemen, Barbaros ve Volkan vesilesiyle aynı isimde tekrar sahne almaya başladılar (Forumun başında yazılmış kadroyla). Ancak o da devam edemedi bir şekilde.

Egemen Ünal, Volkan, Murat Erk ve Özgür (Coco) tarafından kurulup Supernova ismiyle The Pub'da çalan grubuna benim (Ferhat Şahin) tekrar katılmamla; Recycle'dan dört kişi Supernova ekibinde olmuş oldu (ne cümle ama!).

Ve dünkü provada Supernova isminin tekrar Recycle'a dönmesinde fayda görüldü. Kısacası:

Grup 5 Nisan'da NevaBar'da gerçekleşecek olan Supernova konseri sonrası eylemlerine Recycle olarak devam edecek. Periyodik çalınacak yerler kısa sürede buradan duyurulacak. Hayırlısıylan eğlenceli ve farklı bir repertuvarla tekrar karşınızda olacağımız günü iple çekmekteyiz.

Yeni Kadro :

Egemen - Davul
Murat - Bas
Özgür - Gitar
Ferhat - Klavye
Volkan - Vokal

Saygılar sevgiler...
 
Habersiz haberler :)

Eşe dosta haber veremeden apar topar programlara başladık. Perşembe günü Yolcu'da, Cuma günü Manhattan'da program yaptık. Cumartesi günü ise NevaBar'da ilk konserimiz oldu.

Sonuç : Konserlerin devamı gelecek ancak önümüzdeki konserde bestelerimizi çalmak üzere çalışmalar devam etmekte. Bu yüzden ikinci konser tarihi epeyce sonra olacak gibi.

Recycle Cuma günleri saat 21:30'da Manhattan'da rutin olarak sahne almaya başladı.

Eşi dostu bekleriz.
 
recycleafis.jpg
 
Geri
Üst