İzmir Mavişehir, Bostanlı, Karşıyaka'da Özel Ders

2012'de açtığım ilan (http://turkrock.com/konu/35380/) eskimiş, yeniliyorum;

Merhaba,

Bostanlı ve civar semtlerde (kabaca İzmir'in Karşıyaka bölgesi diyebiliriz) özel ders veriyorum.

Dersler öğrencinin evinde verilmektedir; Gitarım, galoşum ve (elektro ise) mini amfim ile yerinde derslere gidiyorum.

Akustik ve elektro gitar dersi veriyorum. Ders için gerekli kaynakları her ders yanımda getiriyorum. Bu, eğitim metodlarımı güncel tutmam ve daha önce başka öğretmenden ders almış olupta ara vermiş öğrencilerime özel program yapmama olanak tanıyor.

Bilgi üniversitesi müzik mezunuyum ve bunun haricinde yurtiçi/yurtdışı kabul gören sertifikalarım var. Detaylı özgeçmişim bu link'in sonunda yer almaktadır;

izmirgitardersi

Öğrencinin ben ve kendisinden beklentileri, benim için çok önemli. O nedenle herşeyden önce yüzyüze bir ön görüşme yapmanın faydasına inanıyorum. Bu görüşme için randevulaşmak isterseniz bana 0532-447-43-90 no'lu telefonumdan ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere ;)
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Güncel, ayrıca akustik (pop) gitar için ufak bir not;

Yıllar içerisinde elektroya muhtemelen denk sayıda öğrencim oldu. Süreçte kendi metodumu geliştirdim ama daha önemlisi öğrencilerin feedbackleri sayesinde sürekli geliştirip etkili olduğu kadar keyifli bir sistem kurdum. Aynı sistem gencinden çalışanına, hatta konservatuar mezunu öğrencilerim için bile verimli oldu.

Dersin özü sürece beraber başlayıp sonunda artık öğrencinin web'i kullanarak kendi kendine dilediği parçanın akorlarını çalabilmesi ve daha önemlisi özgün yorumunu katabilmesidir. Süreçte beste, teknik ve sanatsal prodüksiyon hakkında sohbet havasında sağlam bir genel kültür oluşturularak kendi yollarını çizebilmesine olanak sağlanır.
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Virüs nedeni ile aylardır çoğu öğretmen arkadaşım gibi öğrenci evlerine gitmiyorum.

Yeni normalleşme ile (seyirin iyi gittiğini gözlemlersek) şimdilik haftanın 1 belki 2 günü ile sınırlı olmak üzere öğrenci evinde ders vermeyi düşünüyorum. Elbette el temizliği, biraz mesafe ve maske şartı ile.
 
Geri
Üst