Sx Headstock

Bide onemli bir bilgi vereyim. Naturel finish olanlarin sapi ve govdesi daha etli ki bence bu daha iyi. Yine natural finis olanlarin radiusu 10inc 3ts finish olablarin 13.7inc radiusu var. Vardi diyim 2 yil once aldigimda boyleydi. Buna dikkat et fenderler 9.5inc radiusa sahip yani natural finish olanlar daha bir fendere yakin diyebiliriz. Suan ki uretimlerde de durum ayni mi bilmiyorum hem natural olani hem 3ts olani dene bak hangisi sana daha rahat geliyor.
Alacağım gitar'ın ürün modeli şu şekil geçiyor;
SX STL/H-3TS yani sizin 3ts dediğiniz olay. Rahatlığın sıkıntı çıkaracağını açıkça pek düşünmüyorum. Kağıt gibi ibanez de kullanıyorum. Keser sapı gibi olan epiphone lp custom da. Fakat hissettiğim kadarıyla. Lp'nin radiusu ya sıfır ya da çok yakın klavyede hiç eğim yok. Sxlerin klavye eğimi ağırlığı nasıldır pek bilmiyorum. Alacağım gitarda şehir dışında. Kelepir sayılabilecek bir fiyata alacağım. (Tabi dünkü 100liralık sx ilanı gibi değil ama :D )
Bugün diyarbakırdaki tek tük olan müxik mağazalarını dolaşıp varsa sxleri bi deniyim :)
 
Bu modeli ciddi tavsiye ederim, baya iyi gitar çıktı. Zaten fiyat olarak da diğerlerine nazaran daha pahalı bariz olarak..

Ben satar mıyım, şahsen öyle bir düşüncem hiç yok. Ama kullanmaya da kullanmıyorum doğrusu, nakit elime geçmesi fena da olmayabilir :)
 
IMG_8860.JPG
IMG_8864.JPG
IMG_8867.JPG
IMG_8869.JPG
Ben de sx-fender dönüşümü yapmaya başladım bugün. Hatta headstock bitti. Kafama göre bi logo oturtup, köprü, üst eşik, akord burgusu değiştirip bırakıcam :)
 
90219 eklentisini görüntüle90222 eklentisini görüntüle90223 eklentisini görüntüle90227 eklentisini görüntüle Ben de sx-fender dönüşümü yapmaya başladım bugün. Hatta headstock bitti. Kafama göre bi logo oturtup, köprü, üst eşik, akord burgusu değiştirip bırakıcam :)
Elinize sağlık harika görünüyor ama son halini sanırım paylaşmamışsınız nasıl oldu çok merak ettim bende aynı şeyleri yapmayı düşünüyorum. Şu anki sx lerin sapın ucundaki yuvarlak kısımın bittiği yer daha keskin gibi tele şeklini kurtarırmı bilemedim sizin ilk halinin fotosunuda paylaşabilirmisiniz öncesi sonrası olsun.teşekkürler
 
Geri
Üst