evde davul öğrenilmez nedemek anlamadım? eyer davul alıcak durumun yoksa gider bi pad alır çalışırsın? şahsen ben padle başladım 1 yıl sonrada davulumu aldım odama koydum... heh diyeceksinki nasıl çalışıyorsun? e adamlar onu da düşünmüş susturucu yapmışlar... muffle derilerden bahsetmiyorum tabi onlardan piyasada bulmak nerdeyse mümkün deil... kauçuk böle silikonlu ürünlerden bahsediyorum

her ölçüye göre bulmak mümkün takım halinde satılıyorlar zaten... ben kullanıyorum ve çok memnunum... odamda istediim gibi çalışabiliyorum... muffle derilerden bir avantajıda hiç ses duymamak yerine minimum düzeyde ses duymak. dez avantajıda sekmelerinin muffle deri kadar iyi olmaması.. ama sekmesinin çok iyi olmamasıda benim işime geldi sekmelerim daha oturaklı oldu çalışa çalışa... e-eğitim dvd linkiyle ilgili yardımcı olamicam ama ben öyle şeylerle uğraşmadım açıkçası... yani davul öyle evde öğrenilicek bir enstruman değil bana sorarsan... hani tabiki çok eğitici ürünler var ben onu tartışmıyorum. ama birinin başımda durup hatalarımı göstermesi benim için avantajdır... yinede sen bilirsin tabi.. piyasada saati 20 liradan 100 liraya birebir davul eğitimi almak mümkün. tercih senin

biraz kafa ütüledim ama kusura bakmayın eheh