Aşırı Feedback

Herkese merhaba arkadaşlar.

Gitarım Epiphone Les Paul Custom. Son birkaç ay öncesine kadar gitarımdan memnundum. Gitarım aşırı derecede feedback yapıyor. Her amfide aynı durum. Transistörlü, hybrid, lambalı.. Nice amfilerde denedim. Sürekli feedback yapıyor. Gitarımın rutin bakımları için Kenan Ustaya götürdüğümde sorunu anlattım devrelerin yanlış bağlanmış olabileceğini devreleri bi kontrol edeceğini söyledi. Gitarımı teslim almaya gittiğim gün devre bağlantılarında bi hata görmediğini sorunun neden kaynaklandığını tam olarak bilemediğini söyledi. Ve bende buraya sizlere sormaya geldim. Nedir bu yavrucağın derdi tasası ? Daha önceden yaşayan eden oldu mu ? Olduysa sorundan nasıl kurtuldu ? Bu feedback fena şekilde rahatsız ediyor beni.

EDIT: Gitar ile amfi arasında ek (prosessör, pedal vs.) hiç bir şey yok. Genelde Kirlin Premium kablo kullanıyorum ancak stüdyolarda farklı kablolarla deneme şansımda oldu hiç bir şekilde gitmiyor bu feedback..
 
Yani o waxlamadan olması muhtemel tabi ama çıkartırsanız en garantisi olur. Waxlama ne kadar düzgün yapılırsa yapılsın kapaklı bir manyetik illa bir miktar daha fazla feedback yapar. Siz gene çıkartın bi bakın. Memnunsanız yeniden mumlatır kapak takarsınız.
 
Geri
Üst